Sa ne pastram sanatatea cu Antioxidant de la Ayurmed




Hello Beauties,


Odata cu trecerea anilor, trebuie sa avem ceva mai multa grija de sanatatea noastra. Ne trebuie mai multa odihna, nu ne mai permitem sa facem excese alimentare si avem nevoie si de putin ajutor, in sezonul rece trebuie sa ne ocupam de imunitate, sa luam ceva vitamine si foarte important sa stim din ce ne luam antioxidantii.

In ultimii ani auzim tot timpul vorbindu-se despre importanta antioxidantilor si in fiecare zi aflam de un nou superaliment despre care se spune ca are puteri miraculoase. Insa, majoritatea oamenilor nu stiu exact ce sunt antioxidantii si cum actioneaza ei.





Antioxidantii sunt o categorie de vitamine si ingrediente nutritive care ajuta organismul sa scape de actiunea nociva a radicalilor liberi, molecule care produc oxidarea celulelor si instalarea diverselor tipuri de cancer. 

Importanta antioxidantilor este acceptata in prezent pana si in randul expertilor in medicina cu viziuni conservatoare, fiind asumata de multe persoane in alegerile alimentare de zi cu zi.


Vitamina C, vitamina E, carotenii sau acidul lipoic sunt antioxidanti binecunoscuti in lumea medicala, cu reale proprietati benefice pentru organism. Organismul poate fabrica o parte din antioxidantii cu rol esential pentru sanatate, dar nu toate tipurile. In plus, capacitatea corpului de a produce singur antioxidanti descreste odata cu inaintarea in varsta.




Specialistii in sanatate spun ca deficienta de antioxidanti poate cauza sau favoriza aparitia multor afectiuni cronice, precum sindromul Alzheimer, cancerul, bolile cardiovasculare, cataracta, diabetul, hipertensiunea, infertilitatea, degenerarea maculara, tulburarile mentale, boala parodontala, infectii ale tractului respirator sau artrita reumatoida.
Adaugarea unei cantitati suficiente de antioxidanti in dieta ajuta la reducerea stresului oxidativ la nivel celular, ceea ce inseamna prevenirea imbatranirii premature. In plus, simptomele precum susceptibilitatea crescuta la infectii, leziuni ale pielii, vindecare lenta a ranilor sau ridarea excesiva a pielii anunta necesitatea suplimentarii aportului zilnic de antioxidanti in dieta.



Printre sursele alimentare bogate in antioxidanti se numara:
- fructele de padure;
- strugurii;
- rosiile;
- legumele crucifere (in special broccoli);
- fructele si legumele rosii, galbene si portocalii;
- nucile (fructele oleaginoase);
- mazarea;
- fasolea;
- morcovii;
- pepenele galben;
- ceaiul verde, etc.;
Nu neaparat cantitatea de antioxidanti din dieta este importanta, ci diversitatea lor, deci modul in care acestia interactioneaza si actioneaza simultan pentru mentinerea sanatatii celulare a organismului.
De altfel, se obtin rezultate mai bune prin aportul de cantitati moderate de antioxidanti diversificati, decat prin unul foarte mare de un singur tip de antioxidant.





Descrierea produsului



Pentru sanatatea familiei tale!
SUPLIMENT ALIMENTAR 100% NATURAL AYURVEDIC, DIN PLANTE 
MEDICINALE INDIENE
Suplimentul alimentar ANTIOXIDANT STAR contine extract din samburi de struguri 
(Vitis vinifera), pulbere din fructe de jujuba (Ziziphus jujuba) si de rodie (Punica granatum),
 plante ayurvedice folosite ca suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului. 
Complexul de ingrediente neutralizeaza radicalii liberi si mentine nivelul normal al 
antioxidantilor, protejand astfel organismul de procesele oxidative, degenerative si de
 imbatranirea prematura. Produsul are un rol important in mentinerea sanatatii sistemului
 nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si, in special, al celui venos. De asemenea sustine 
digestia si procesul de detoxifiere.
ANTIOXIDANT STAR™ contribuie la:
-          suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului;
-          neutralizarea radicalilor liberi si mentinerea nivelul normal al antioxidantilor;
-          mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si al celui 
venos;
-          sustinerea digestiei și procesului de detoxifiere.


Mod de utilizare

Modul de utilizare si doza recomandata: 
Adulti si copii de peste 12 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. 
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa 
Prezentare: flacon cu 50/100 tablete.

Plante:

Proprietatile plantelor din compozitie:
Zizipus jujuba (Jujuba) fructe- Acest fruct contine 18 aminoacizi din cei 24, cati 
organismul nostru are nevoie. Contine de 100 de ori mai multa vitamina C decat merele si 
de 20 de ori mai multa decat citricele. Jujuba are si un continut bogat de minerale, calciu, 
cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si zinc. De asemenea contine 
vitaminele B1, B2, B3, B6. Fructul Jujuba stimuleaza sistemul imunitar, protejeaza celulele
 din organism, imbunatateste metabolismul si creste nivelul de energie al organismului.
Vitis vinifera (Vita de vie) - extractul din seminte de struguri este unul dintre cei mai 
puternici antioxidanti folositi impotriva radicalilor liberi. Contine proantocianidina
 (flavonoid oligomer), cu efect antioxidant, care este de 20 de ori mai puternic ca vitamina C 
si de 50 de ori mai puternic ca vitamina E. Protejeaza celulele organismului de atacul 
oxidativ nociv al radicaliilor liberi pe care ii neutralizeaza sprijinind organismul in procesul
 de refacere si vindecare. Contine microelemente (zinc, cupru, seleniu) implicate in sustinerea
 functiilor biochimice in conditii de stres sau boala. Ajuta procesele de refacere a colagenului
 (afectat de radicali liberi), permitand astfel arterelor, capilarelor, cartilagiilor articulare, 
pielii, tesuturilor sa ramina elastice. Are efect antialergic prin blocarea enzimelor care
 produc histamina.
Punica granatum (Rodie), fructe- Rodia contine vitaminele C si B, acid pantotenic, 
potasiu, polifenoli, antioxidanti, acid elagic, punicalagini, numiti si tanini hidrolizabili 
(cel mai abundent polifenol), care au actiune antioxidanta, incetinesc procesul de
 imbatranire, ajuta la regenerarea naturala a celulelor, a tesuturilor si a ficatului, eficient
 in reducerea factorilor de risc in afectiunile cardiace, incluzand oxidarea LDL, are
 proprietati antibacteriene si antivirale, protejeaza organismul impotriva factorilor nocivi.

Eu incerc cat de mult pot sa-mi iau vitaminele si anioxidantii din fructe si legume dar putin 
ajutor din cutie nu strica niciodata.
Voi cum va pregatiti pentru sezonul rece? Ce vitamine si suplimente luati? Va astept cu 
impresii si recomandari.



Etichete: , , ,