Unboxing - DM Box



Hello Beauties,

      Ieri dupa amiaza va aratam pe Insta ca am intrat in posesia cutiutei Dm Box, ce-a de-a doua lansata de acestia. Am luat-o si pe prima, asa ca nu puteam s-o ratez nici pe ce-a de-a doua.



      Nu ma mai lungesc cu vorba, cred ca sunteti curioase sa aflati ce contine cutiuta. Cu toate ca de data aceasta s-a publicat si continutul ei, totusi difera putin fata de ce am primit pe mail.
     Deci….in regulamentul concursului si pe mail cutia era prezentat astfel:
Cutia conține: un ruj Revlon, o mascara Rimmel, un lac de unghii essence, un CC Cream Gerovital Stop Acnee, șervețele demachiante Nivea, un șampon uscat Schwarzkopf, un accesoriu pentru machiaj, voucher cu reducere 30% la șamponul uscat Got2b, voucher cu reducere 30% la vopseaua de păr Live și un voucher cu reducere de 50 lei la tabloul Cewe dimensiune 30 cm x 40 cm.”

Ce am gasit eu in cutie:


      Deci.... servetelele Nivea au fost inlocuite cu acel eyeshadow. Daca vorbim putin de pret, costul cutiei asa cum am reusit eu sa gasesc preturile produselor pe diverse site-uri, este de aproximativ 130 de ron, si eu am platit 50 de ron. Asa ca nu-mi ramane decat sa ma bucur de produsele gasite in cutiuta.

      Ce ziceti, va incanta continutul cutiei? Cine a cumparat-o? Va astept cu impresii?


Etichete: , , , , , ,