Review-ul de Luni #73 - AQUA VITA SERUM de la Apivita




Hello Beauties,

      Cred că știm cu toții cât de importantă este hidratarea pe toate planurile și că apa constituie 70% din greutatea corporală, iar o hidratare optimă  îmbunătățește funcțiile pielii, protejează filmul hidrolipidic și ajută la mecanismul natural de apărare al pielii, lăsând tenul suplu și mai puțin vulnerabil la îmbătrânirea prematură.
     Am testat Serum-ul Aqua Vita de Apivita si va spun si voua cate ceva despre el.



DESCRIEREA PRODUCATORULUI:
APIVITA  a dezvoltat o formulă de hidratare avansată pentru SERUL AQUA VITA, îmbogățită cu acid hialuronic și fito-endorfine extrase din vitex, ce penetrează adânc epiderma, oferind hidratare orientată timp de 24 de ore.
SERUL AQUA VITA stimulează 3 elemente esențiale pentru un aspect tânăr al pielii, care tind să scada cu timpul: colagenul, elastina și acidul hialuronic. Tenul arată mai sănătos, revigorat și întinerit.
Serul AQUA VITA constituie un tratament cu rezultate uimitoare pentru piele datorită compoziției sale unice:
- Acid hialuronic, în trei greutăți moleculare diferite ce asigură hidratarea profundă a a tuturor straturilor epidermei;
- Fito-endorfine extrase din vitex, cu un sistem tehnologic extrem de avansat de încapsulare și transportare în epidermă (inovație APIVITA), ce asigură actiune rapidă și un ritm ideal de regenerare a celulelor pielii, care întăresc bariera protectoare de la suprafața pielii;
- Aloe Bioactiv, bogat în vitamine, oligoelemente și aminoacizi, se absoarbe mai repede decât apa și oferă rezultate imediate, ajutând producția de colagen;
- Ovăz și lecitină, care reduc pierderea de apă din piele și oferă suplețe și catifelare;
- Propolis patentat, (inovație APIVITA, cu 8 studii clinice), protejează celulele împotriva factorilor nocivi externi și protejează împotriva îmbătrânirii premature;
- Infuzie din 3 specii de ceai de munte grecesc (inovație APIVITA), ce înlocuiește apa din formulă pentru a spori proprietățile antioxidante ale produsului. Protejează pielea împotriva stresului oxidativ prin stimularea producției de colagen și elastină.
- Ulei esențial de mușcată organică, care oferă confort, strălucire și revitalizare tenului.
Noul SER AQUA VITA este testat dermatologic pentru toate tipurile de piele și NU conține parabeni, silicon, etanolamină, propilen glicol sau uleiuri minerale.




PAREREA MEA:       Produsele APIVITA imi sunt tare dragi. Tot ce am incercat de la acest brand a fost minunat si am golit flacoanele de produs pana la ultima picatura.
        Serumul acesta este ca un festin pentru ten, se absoarbe imediat in piele, are o textura usoara, nu lasa filmul acela licios pe piele, iar senzatia este una de racoare si prospetime. Are si un parfum discret care nu deranjeaza absolut deloc.
      Eu l-am folosit si seara si dimineata, flaconul are 30 de ml, o cantitate destul de ok pentru un astfel de produs si este prezentat cu pompita pentru o dozare foarte buna, pastreaza produsul in conditii optime de igiena, iar produsul astfel prezentat nu intra in contact cu aerul.
        In concluzie, va recomand cu tot dragul acest produs care are un efect wwooww asupra pielii, reconfortant, o hidrateaza si pot spune ca are si un efect glow. 
       Produsele APIVITA sunt disponibile in magazinul APIVITA din Baneasa Shopping City si in farmaciile Sensiblu, iar pretul acestui produs este de 165 ron, dar in aceasta perioada exista niste promotii cu produsele din aceasta gama.
        Cine l-a folosit? Va astept cu impresii si va doresc o saptamana frumoasa.




Etichete: , , , , , , ,