Profită de soare și ai grijă de pielea ta și a celor dragi cu NIVEA SUN!



Când soarele strălucește ne face fericiți și ne binedispune. Mai avem o lună de vacanță și ne gândim să profităm din plin de ea, să ne încărcăm cu multă energie și voie bună pentru următoarele sezoane. Fie că mergem în city break-uri, road trip-uri, la mare sau la munte, nu trebuie să uităm să ne protejăm pielea de radiațiile UV care pot avea efecte nocive asupra noastră: arsuri solare, îmbătrânirea prematură și degradarea pielii.


O piele bronzată natural arată frumos și pare sănătoasă. Pentru asta, însă, trebuie să ai răbdare și să te expui la soare treptat, protejându-ți pielea cu produsele adecvate fototipului tău de piele. Gradul de protecție naturală este determinat de timpul în care pielea se poate proteja singură de soare. Acesta durează de regulă între 5 și 30 de minute, in funcție de fototip, de la cel mai deschis la cel mai inchis.
De exemplu, dacă ai pielea deschisă la culoare, poți să stai la soare aproximativ între 5 și 10 minute fără protecție, dar dacă depășești acest timp, este important să aplici crema de protecție cu un FPS ridicat: 30+ sau 50+. Vei avea tendința să crezi că nu te bronzezi sau că durează foarte mult, însă trebuie să știi că în acest timp melanina proprie pielii, responsabilă cu bronzul, se activează și începe să se producă într-o cantitate mai mare. Astfel, la final de zi vei vedea că pielea prinde culoarea mult așteptată fără să fie agresată.
Fiind marca numărul 1 în protecția solară*, NIVEA a dezvoltat un produs ce activează formarea bronzului natural al pielii.

Gama NIVEA SUN Protect & Bronze conține un extract natural din plante care activează producția de melanină proprie pielii. Aceasta este produsă natural de către organismul nostru și este responsabilă cu protecția și bronzul pielii. Rezultatul: un bronz intens, natural, frumos și de durată.
Loțiunea de protecție solară NIVEA SUN Protect & Moisture conține un sistem eficient de filtre UVA/UVB pentru protecție imediată și de durată și reduce apariția alergiilor provocate de expunerea la soare. Formula delicată protejează împotriva arsurilor provocate de expunerea la soare și a afecțiunilor induse de razele UV la nivelul pielii. Este rezistentă la apă.

Preț maxim recomandat NIVEA Ulei – spray de plajă pentru Protecţie şi Bronzare FPS 30, 200 ml – 49.9 RON
Preț maxim recomandat NIVEA Loţiune de Protecţie Solară PROTECT & MOISTURE FPS 30, 200 ml- 47 RON

Etichete: , , ,