Review-ul de Luni #70 - Pigmenti Holografici pentru unghii de la Beautybigbang



Hello Beauties,


      Astazi la review vorbim despre cateva produse de unghii. Unele sunt noi si pentru mine, pana acum nu am mai incercat asa ceva. V-am aratat acum cateva zile pe Insta ca am primit de la @Beautybigbang, cateva produse pentru review. Pe site gasiti multe categorii de produse, make-up, produse pentru unghii, pentru par si multe altele, iar transportul este gratuit.
    Haideti sa va arat ce produs am ales din cele trei primite, pentru astazi si ce manichiura am pregatit.




    Am ales pigmentul  Multi chrome holographic Flakies, pe care l-am aplicat peste oja normala. Pe doua unghii am aplicat oja alba, pe doua oja mov inchis. Inainte sa se usuce complet, cu aplicatorul pentru fard de ochi am luat pigmentul si am tapotat unghiile, pana la acoperirea completa, apoi am sigilat cu un topcoat geleffect. Nu am folosit lampa, sau produse pe baza de apa....puteti aplica acesti pigmenti pe produse obisnuite si veti avea un efect minunat.



    Acestea sunt cele trei produse alese de mine.

Dark Purple Holographic Nail Polish SKU:J2448-7C

Rainbow Pigment SKU:J2427

Multi chrome holographic Flakies SKU:J2419-6C

     Cutiuta are 0,2 grame de pudra holografica, vine ambalata in acea punguta, impreuna cu doua aplicatoare de fard pentru ochi, care va faciliteaza aplicarea.
     Pentru orice produs comandat, aveti transport gratuit, iar eu am pentru voi si o reducere de 10 % daca la finalizarea comenzii aplicati codul de reducere OANA 10. Timpul de livrare este de doua-patru saptamani.
     Va pup, va doresc o saptamana minunata si va astept cu impresii.






Etichete: , , , , , , ,