Purple Friday #23 - Oriflame




Hello Beauties,


      In urma cu doua saptamani va aratam la #purplefriday o oja frumoasa Kaleidoscope, cu confetii si stelute. Astazi va prezint un model realizat cu doua oje Oriflame si cu ajutorul placutei Kaleidoscope, asa s-a nimerit, sa se numeasca la fel.




     Ojele folosite sunt Soft Lavender si Soft Plum, si fac parte din cea mai noua gama de cosmetice lansata de Oriflame "COLOURBOX". Pe cea mai inchisa am vazut-o in catalog ca fiind alta nuanta...dar asa se intampla de multe ori, nu sunt nuantele reale. Sticlutele au cate 5 ml fiecare si sunt prevazute cu pensula lata, care faciliteaza aplicarea ojei. Ojele le-am aplicat peste baza regeneratoare Killys, in doua straturi, dar nu au o acoperire foarte mare, o sa mai incerc un water marble cu ele, sper sa fie ok, sunt cam subtiri, cam apoase, asa mi s-au parut mie. Am stampilat un model Mandala, tot cu oja Soft Plum, apoi am sigilat la final cu Farmec gel top coat.
    Ati folosit vreun produs cosmetic din noua gama nou lansata de Oriflame?         Sper sa va placa modelul meu, va multumesc pentru vizita si va citesc cu drag impresiile.



Etichete: , , , , , , , , ,