Beauty news by NIVEA




Șervețele micelare NIVEA, îngrijirea completă la pachet pentru o vacanță cochetă!
Recunoaște! Ți-ai pregătit deja bagajul imaginar pentru orice eventuală călătorie ☺. În cazul în care apare o escapadă la mare sau la munte pentru câteva zile, trebuie să fii pregătită cu toate cele necesare: haine, încălțăminte și produse de îngrijire. Decât să te surprindă, mai bine asigură-te că outfitul de bază este în ordine, iar de îngrijire se ocupă NIVEA, cu servețelele micelare 3 în 1. Acestea asigură nevoile principale ale tenului: demachiere, curățare și hidratare. În plus, ocupă un spațiu foarte mic în valiză!



Îmbogățite cu apa micelară NIVEA și vitamina E, șervețelele micelare 3 în 1 curăță tenul în profunzime și îndepărtează ușor machiajul, chiar şi pe cel rezistent la apă, protejând în acelaşi timp genele.  

Apa micelară este recunoscută pentru beneficiile de necontestat, fiind o soluţie pe bază de micele care captează machiajul, resturile de sebum şi alte impurităţi, fără a mai fi nevoie de apă tonică sau de clătire.

Folosește zilnic șervețelele micelare 3 în 1 de la NIVEA și ai grijă de tenul tău în vacanțe, mai ales că pielea este mai expusă la soare, vânt și praf. Sunt cea mai rapidă soluție pentru o demachiere delicată, fără bătăi de cap. Tenul rămâne curat, catifelat și pregătit să respire aerul de vacanță odată cu tine!

Etichete: , , ,