Beauty News by Morocconoil




Noile tratamente Moroccanoil Body au fost lansate la Silhouette Dorobanți

Vineri, 30 iunie 2017, brandul Moroccanoil a fost vedeta unei zile toride de vară! Tratamentele Moroccanoil Body pentru revitalizare, împrospătare și relaxare, sunt o călătorie luxuriantă, inspirate din tradiționalele Hammam și Shirodhara.
Vedetele, Amalia Enache, Crina Abrudan, Dana Săvuica, Diana Bart, Carmen Negoiță, jurnaliștii, beauty editorii, beauty & fashion bloggerii și mulți influenceri (Ana Morodan, Dana Sota, Laura Mușuroaea, Tatiana Ernuțeanu), și-au petrecut dimineața într-o atmosfera relaxantă la Silhouette Dorobanți, unde au avut ocazia să descopere ritualurile Moroccanoil Body, prezentate de brand mangerul internațional, Diana Balba.


Despre Moroccanoil®: O poveste de succes, un impuls pentru inovație și simplitate cu excelență, un brand iconic ce performeză în peste 60 de țări. Ca pionier al industriei de tratamente destinate îngrijirii părului ce au la bază uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obținut rapid recunoaștere în rândul persoanelor ce activează în industria de modă și beauty, generând un cult printre stiliștii de top.  La cererea iubitorilor brandului, Moroccanoil® a continuat să inoveze și să extindă linia de produse, astfel că, în urmă cu 3 ani, a lansat Morrocanoil Body Line, o colecție luxuriantă de produse infuzate cu ulei și inspirate de aromele Mediteraneene. Produsele oferă hidratare și îngrijire lăsând pielea strălucitoare și irezistibil de frumoasă.


Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în magazinele Top Line Europa și în saloanele și SPA-urile selecționate.


Moroccanoil Ulei Uscat pentru Corp infuzează pielea datorită proprietăților antioxidante și hrănitoare ale uleiurilor de argan, măsline și avocado; rezultate remarcabile și o piele cât mai catifelată. Formula foarte ușoară se absoarbe instant în piele și o menține hidratată, în timp ce acizii grași esențiali îngrijesc zonele uscate și îmbunătățesc textura și tonusul pielii. Parfumul clasic Moroccanoil răsfață simțurile cu un miros delicat și fin.

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Pulverizați un strat subțire și masați uleiul direct pe piele imediat după duș, cu  mișcări circulare ascendente pentru a obține o strălucire sănătoasă.

INGREDIENTE CHEIE:

Tratamentul Moroccanoil de Hidratare Intensă este un tratament inovator pentru îngrijirea pielii; infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și substanțe naturale benefice pentru pielea uscată sau pentru pielea afectată de schimbările climatice. Această formulă gel este special concepută să se topească și să se transforme într-un ulei cald și luxuriant, care intră adânc in piele pentru a oferi o experiență extraordinară de vindecare. Elasticitatea pielii este refăcută. Pielea devine mai fină și catifelată. Tratamentul Moroccanoil de Hidratare Intensă are o aroma bogată de miere și levănțică ce îți trezește simțurile, în timp ce infuzia de mușețel organic, în combinație cu uleiul, calmează iritațiile și inflamațiile, lăsând în urmă o piele vizibil mai sănătoasă.

Deoarece este un produs cu multiple beneficii, puteți folosi Tratamentul de Hidratare Intensă de 1-2 ori pe săptămână. Aplicați o cantitate mică (un bob de mazăre) insistând pe zonele dure și uscate precum genunchii, coatele și călcâiele.  Aplicați mai mult produs (o lingură) și obtineți un ulei de masaj pentru întreg corpul. Pentru un plus de răsfăț, puteți adăuga câteva picături din acest ulei în apa de baie pentru o experiență revigorantă, sau puteți adăuga câteva picături în uleiul esențial preferat.

INGREDIENTE CHEIE:







Moroccanoil®, creatorul și liderul în materie de produse infuzate cu ulei de argan de cea mai bună calitate, îți prezintă Uleiul Pur de Argan , parte dintr-o colecție de neegalat de produse pentru corp. Un adevărat elixir universal, acest ulei luxuriant și ușor se aplică pe piele ca mătasea, se absoarbe instant, revitalizează și repară pielea, părul și unghiile. Efectele terapeutice autentice ale acestui ulei revitalizează și răsfață mintea și corpul pentru o senzație de bine de durată.

Prețios și puternic, uleiul de argan Moroccanoil este bogat în antioxidanți naturali, acizi grasi esențiali și Vitamina E, care formează o sinergie ce calmează, tonifiază, hidratează intens pielea ternă. Bogat în proprietăți anti-îmbătrânire și anti-inflamatoare, Uleiul Pur de Argan poate fi folosit ca un tratament de noapte pentru față pentru a obține un ten luminos și sănătos.

Uleiul Pur de Argan este îndeajuns de delicat pentru toate tipurile de ten și, neavând parfum, nu va provoca acnee. Pentru beneficii maxime, aplicați 2-3 picături pe mâini și masați usor pe pielea curataă, exfoliată și uscată, pentru a obține o strălucire sănătoasă. Uleiul Pur de Argan poate fi aplicat și pe părul ud sau umed pentru un control mai bun al coafurii și pentru strălucire. Acest ulei prețios poate fi aplicat ca un tratament pentru cuticule, unghii și buze, oferindu-le hidratare și catifelare.

INGREDIENTE CHEIE:

Pentru pielea ternă care are nevoie de îngrijire instantă, Moroccanoil® Uleiul Stralucitor de Argan infuzează instant tenul cu un amestec hrănitor de uleiuri de argan și de susan, ambele bogate în antioxidanți. Formula se absoarbe rapid în piele pentru un efect de revitalizare și hidratare. Rețeta inedita, care se combină perfect cu aroma clasică de Moroccanoil și minerale fine iluminatoare, face ca pielea să fie radiantă, parfumată discret și vizibil mai catifelată.

Uleiul Strălucitor de Corp este potrivit pentru toate tipurile de piele; pentru rezultate optime masați ușor câteva picături de ulei direct pe piele folosind mișcări circulare. Nu trebuie agitat înainte de folosire.

KEY INGREDIENTS:




Etichete: , , , , ,