Review-ul de Luni #68 - Gel De Dus Concentrat - Yves Rocher




Hello Beauties,


      Chiar in ziua cand incepusem sa-mi pregatesc bagajul de vacanta, au sosit noutatile Yves Rocher. Au picat la fix pentru mine, pentru ca atunci cand plec in vacante in afara tarii, mereu am bagaj de mana si trebuie sa-mi iau cosmeticele in flacoane de maxim 100 ml. Deci acesta a fost perfect. Dar haideti sa va spun cate ceva despre produs.




    Este de patru ori mai concentrat, datorita unei structuri brevetate alcatuita din straturi multilamelare, acest nectar al naturii este concentrat intr-un flacon de patru ori mai mic decat un gel de dus clasic de 400 ml.
   Formula sa magica contribuie la respectul pentru planeta, astfel o singura picatura este suficienta pentru un dus.
   Are un ambalaj inovator prevazut cu o capsula de tip valva, ce permite printr-o apasare eliberarea unei picaturi necesare unui dus.
   Cele trei variante in care gasiti acest produs sunt:
RELAXARE: Masline&Petit Grain - Echilibrul esential pentru dimineti linistite si zile de relaxare.
ENERGIE: Mango&Coriandru - Energie vitala pentru dimineti tonice si zile pline de optimism.
SENZUALITATE: Vanilie Bourbon - Senzualitate invaluitoare pentru dimineti mangaietoare si zile.






      Interesant concept...asa-i? Da si eu am fost sceptica la inceput, bineinteles ca nu am crezut ca o singura apasare pe flacon imi este necesara pentru un dus si evident ca am apasaaaat :))) si apoi nu mai scapam de spuma, am ras singura la primul dus la care am folosit acest produs. Asa cum v-am spus l-am avut in vacanta in Toscana si sa nu credeti ca l-am folosit pe tot....nuuuu in poza de mai jos vedeti cat am consumat, cam o treime. Am ales varianta Energie - Mango&Coriandru, pentru ca aveam nevoie de zile pline de energie si asa a fost, de parfumul cu care esti invaluita de acest gel de dus nici nu mai vorbesc, este imbietor, pielea ramane proaspata si hidratata.
    Eeee.... ce ziceti, v-am starnit curiozitatea? Daca deja l-ati incercat, va astept cu impresii.
    Va pup si va doresc o saptamana reusita.




Etichete: , , , , , ,