Purple friday #22 - Guest post by Camelia - DarkPassion




Hello Beauties,


      Astazi avem din nou un "guest post" la rubrica #purplefriday. Draga de Camelia, este invitata mea de astazi, careia ii multumesc pentru aceste unghiute frumoase si pentru cuvintele frumoase asternute mai jos. Ma bucur draga mea ca te-am inspirat si ti-am insuflat si tie "microbul" nostru de #nailart.
      Dar haideti sa vedeti ce va poveste Camelia si ce unghiute frumoase a pregatit.







     " Buna! Eu sunt Camelia si scriu pe DarkPassion din 2012.
In toti acesti ani am scris despre diverse lucruri care ma pasioneaza si de cand am descoperit #unghiutzecoloratehappynails, pe blogul meu a mai aparut o pasiune si anume cea a manichiurii decorate . Imi faceam unghiile si pana acum, dar ma limitam la oje si uneori diverse aplicatii. Apoi am cunoscut-o pe Oana si manichiurile ei intotdeauna perfecte si incetul cu incetul am prins curaj si am ridicat si eu datul cu oja la rang de "nail art".
Ii multumesc Oanei pentru oportunitatea de a va arata si voua unghiutele mele astazi, invitandu-ma sa particip la rubrica #purplefriday unde a trebuit sa realizez o manichiura cu una dintre cele mai frumoase nuante de oja si anume mov.
De fapt eu am folosit lacul de unghii Gel Shine, Violet Lucios de la BottegaVerde.ro si tot de la ei Top Coat-ul. In plus pentru ca Oana are unghiile atat de perfect stampilate astazi va arat trucul meu cand am nevoie de o manichiura frumoasa si rapida si anume stickerele 3D.
Acestea pe care vi le arat astazi le-am luat de pe un site chinezesc si sunt din silicon moale, usor reliefate. Ale mele sunt albe, dar am vazut ca au aparut si alte culori inclusiv argintii si aurii.
In general imi place sa realizez manichiuri rapide care nu imi dau batai de cap, iar stickerele sunt calea cea mai simpla, deoarece sunt auto... lipicioase. Doar le desprind cu o penseta de pe folie, le asez pe unghii, le presez si ... gata, sigilez totul cu top coat si am o manichiura impecabila.
 De cand am intrat in grupul TPA,  am inceput sa folosesc si eu mai mult stampilele si matritele pentru unghii si cu timpul sper sa ajung la performantele Oanei.
Manichiura mea de astazi este atat de simpla incat nu este nevoie de explicatii. Partea frumoasa cu aceste stickere este ca le poti decupa cu forfecuta de unghii si crea diverse modele cu ele. Astfel cu 2 stickere poti decora unghiutele de la o mana.

Cam atat despre unghiutele mele de la rubrica Oanei si sper ca voi mai avea ocazia sa defilez pe bulevardul unghiutelor celebre #unghiutzecoloratehappynails."



      Eu iti multumesc pentru efort si te astept cu drag oricand. Deocamdata asta este ultimul #guestpost anuntat, daca mai sunt doritoare va astept cu drag.
    Saptamana viitoare veti vedea din nou o mani pregatita de mine.
    Va pupam si va asteptam cu pareri despre unghiutele Cameliei.

Etichete: , , , , ,