Beauty News by Nivea + Short review




Hello Beauties,


      Cu toate ca astazi nu este luni, dar nici acesta nu este tocmai un #review, este doar o scurta parere ce vine la pachet impreuna cu comunicatul de presa. De ceva vreme folosesc produsele Nivea Hairmilk samponul si balsamul leave-in. Chiar imi plac ambele produse si ma impac tare bine cu ele, eu am parul foarte uscat v-am mai spus si in alte articole, este vopsit suvitat si mereu are nevoie de extra-hidratare. Asa ca aceste produse sunt potrivite pentru nevoile parului meu, nu incarca parul, il lasa fin, matasos si hidratat, iar  suvitele se descurca foarte bine.





Hidratează-ți părul cu noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii


Pe timpul verii e recomandat să ne răcorim cu multe lichide, fructe și legume, pentru a avea un corp hidratat și a face față cu ușurință temperaturilor ridicate. De multe ori uităm, însă, că și părul nostru are nevoie de o îngrijire extra pentru a-l menține sănătos și hidratat în zilele lungi sub soare.
Pentru a te bucura de vară din plin, ai grijă de părul tău cu noul Balsam Spray NIVEA Hairmilk 7+ Beneficii, tratamentul complet pentru părul uscat și degradat care fortifică în profunzime fiecare fir, fără să-l încarce, oferind suplețe și strălucire. De ce 7+ Beneficii? Pentru că:
  1. Hidratează
  2. Îngrijește în profunzime
  3. Fortifică
  4. Descurcă părul instant
  5. Oferă protecție termică
  6. Conferă volum
  7. Conferă strălucire
+  Regenerează părul fără a-l încărca

Balsamul poate fi pulverizat pe părul uscat, atunci când simți că are nevoie de hidratare, sau pe părul ud, înainte de coafare, fără să-l clătești. Încă de la prima utilizare, vei observa că suvițele devin moi, catifelate și se descurcă ușor fără să le agresezi cu peria.




Noul Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii face parte din gama Hairmilk, primele șampoane și balsamuri NIVEA cu proteine naturale din lapte, create pentru părul uscat și deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele conține grăsimi minerale, vitamine și proteine care sunt benefice părului, reușind să îl hidrateze intens, să-i ofere sănătatea și frumusețea dorită.
Balsamurile Spray Hairmilk 7+ Beneficii au fost concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr, fiind disponbile în doua variante: pentru fir normal și subțire. Au un recipient ușor de folosit și transportat oriunde ai nevoie.
Alege Balsamul Spray Hairmilk 7+ Beneficii potrivit tipului tău de păr și încearcă o nouă experiență. Bucură-te de soare fără griji, părul tău va străluci în timp ce vei savura fiecare moment al verii.

Preţ maxim recomandat Balsam Spray Hairmilk 7+ Beneficii: 19.50  Lei, 200 ml



Etichete: , , , , , ,