Beauty News - Apa termală Oxyance City Rescue





Împrospătează și calmează pielea sensibilă
cu apa termală Oxyance City Rescue

În sezonul cald, pielea sensibilă este supusă multor încercări, precum expunerea la soare, vânt, poluare, aer condiționat și multe altele. Toate acestea o pot lăsa deshidratată, iritată și lipsită de tonus. De aceea, îngrijirea pielii din perioada verii trebuie să includă, pe lângă procesul obișnuit de curățare, pe cel de tonifiere și de restabilire a echilibrului natural.
Datorită efectului de purificare și a proprietăților antioxidante, apa termală este soluția perfectă pentru persoanele cu piele sensibilă. Aceasta restabilește pH-ul pielii și îi oferă hidratare. În plus, apa termală ideală în timpul verii, datorită efectului său de răcorire și reîmprospătare instantă, fiind potrivită pentru toate tipurile de piele.


Apa termală Oxyance City Rescue are proprietăți calmante și antiinflamatorii, care oferă protecție, prospețime și vitalitate pielii sensibile, alergice sau iritate. Extrasă din inima munților Apenini, departe de orice formă de poluare, bogată în bicarbonat și calciu, apa termală Oxyance curăță, purifică, tonifică și redă echilibrul natural al pielii. În plus, este un produs multifuncțional, care poate fi folosit ca:

Produsele Oxyance sunt disponibile în famaciile Sensiblu.
Pentru mai multe informații accesați:
www.oxyance.com

www.facebook.com/Oxyance

Etichete: , , , ,