Sanatatea copiilor cu WellKid





Tot ce au nevoie copiii pe lângă iubirea părinților lor!
NOU în gama WellKid - jeleuri gumate, moi și sănătoase!

În primii ani de viață se consolidează sănătatea viitorului adult. De aceea, este esențial ca părinții să aibă grijă să-i asigure copilului necesarul de elemente nutritive pentru ca el să se dezvolte sănătos și armonios.
Necesarul nutrițional al copiilor este unul mare, pentru a putea face față ritmului de dezvoltare și creștere. Însă studiile arată că mulți copii din România (dar nu numai) suferă din cauza carențelor de vitamine și minerale, dar și din cauza obezității. Dieta copilului fie nu conține toate principiile nutritive în cantități corespunzătoare, fie există un adaos prea mare de făinoase, ce cresc valoarea calorică a mesei, dar scad valoarea nutritivă. Astfel, copilul crește în greutate, dar organismul suferă din cauza carențelor.
De asemenea, un factor în plus al acestei carențe îl reprezintă faptul că în timpul preparării hranei, se pierd cantități importante de vitamine și minerale. În consecință, devine esențială administrarea de suplimente nutritive echilibrate, special concepute pentru copii, precum Wellkid Soft Jelly de la Vitabiotics.


Jeleurile delicioase Wellkid conțin vitamine și minerale în doza corespunzătoare nevoilor copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, având un adaos de semințe de in – sursă importantă de energie și acizi omega 3. Acizii Omega au rol esențial în dezvoltarea psihică, intelectuală, creșterea coeficientului de inteligență, fiind importanți și în procesul de maturizare al funcției vizuale.
Astfel, Wellkid oferă suportul nutrițional necesar pentru o creștere normală fizică, motorie, dar și intelectuală a puiului tău într-o formă plăcută de jeleu cu aromă naturală de căpșuni.
Jeleurile nu conțin zahăr, fiind blânde cu dinții copiilor. Nu au colorant, conservant sau aromă artificială.
Găsiți Wellkid Soft Jelly în farmacii.

Etichete: , , ,