Beauty News - Avene a lansat gama AVENE SUN CARE





 









Protecția solară Avene - echilibrul optim între eficacitate, siguranță și plăcere

Deși este benefic pentru organism, soarele poate fi totodată dăunător pentru piele, mai ales atunci când nu îi asigurăm protecția împotriva razelor UV. Esențial în perioada verii, PRODUSUL FOTOPROTECTOR IDEAL ar trebui să aibă: putere eficientă de filtrare, fotostabilitate maximă, toleranță foarte crescută pentru piele și impact limitat asupra MEDIULUI.



Bazându-se pe aceste caracteristici, Eau Thermale Avene a creat gama Avene Sun Care, cu formule ce reprezintă echilibrul optim între eficacitate, siguranță și plăcere. Gama oferă protecție UVA – UVB ridicată, cu o fotostabilitate peste 90% (capabilă să reziste la efectele expunerii UV, păstrându-și nivelul de protecție).
Pentru pielea sensibilă, protecția UVB-UVA cu spectru foarte larg este esențială, împreună cu un minim de filtre chimice. Formulele Avene pentru acest tip de piele sunt fotostabile, rezistente la apă, FĂRĂ octocrilenă sau silicon.



PROTECȚIE FOARTE RIDICATĂ SPF50+: emulsie (cu și fără parfum), cremă (cu și fără parfum), cremă colorată, ecran solar Cleanance pentru piele grasă, spray pentru corp, produse pentru copii (cremă și spray). NOU în gamă: cremă anti-îmbătrânire pentru față – prima cremă solară pentru conservarea capitalului de tinerețe al pielii, cu ASCOFILLINE, un principiu activ arhitect pentru restructurarea pielii.



PROTECȚIE RIDICATĂ SPF30: ecran solar CLEANANCE pentru piele grasă, spray pentru corp și cremă colorată față
PROTECȚIE MODERATĂ SPF20: spray pentru corp și cremă pentru față (cu și fără parfum)
Stiati ca este nevoie de o singură arsură solară în copilărie pentru ca șansele de a dezvolta cancer de piele pe parcursul vieții sa se dubleze?
Produsele Avene Sun Care au o formulă cu triplă acțiune: protecție SunSitive®. Acestea protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, având totodată o acțiune puternic anti-oxidantă (previn apariția radicalilor liberi), datorită Pretocopheryl - un antioxidant puternic, protejează și calmează datorită conținutului de Apă termală Avene. De asemenea, numărul scăzut  de filtre asigură o toleranță maximă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă, iar textura lejeră nu lasă urme albe la aplicare.



Pentru pielea intolerantă și fragilă Eau Thermale Avene a creat o gamă de produse cu ecran solar 100% minerale. Fără parabeni, filtre chimice sau parfum, formulele oferă fotoprotecție UVB-UVA FOARTE RIDICATĂ SPF50+ cu gamă foarte largă pentru pielea predispusă la atopie (adulți și copii), protecție pentru cicatrici recente, herpes, cuperoză, post-operatoriu.




În gamă se regăsesc: fluid mineral pentru față, cremă minerală pentru corp, cremă pentru zonele sensibile (cicatrici recente, herpes) și protecție compactă colorată (post-procedură, cuperoză).



Gama de protecție solară pentru copii Eau Thermale Avene este recomandată de Fundația contra cancerului de piele din Europa.
Gama Avene Sun Care poate fi găsită în farmacii.
Pentru mai multe informații accesați:
www.eau-thermale-avene.ro

www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania



Etichete: , , , , , ,