Beauty News - Apivita a lansat noua gama Suncare




Hello Beauties,


      Miercuri APIVITA a lansat noua gama SUNCARE,  într-un cadru minunat, pe malul Lacului Snagov. Ați vazut ceva poze pe Insta și pe pagina blogului, mai multe fotografii de la eveniment găsiți aici.





NOUA GAMĂ APIVITA SUNCARE
FĂRĂ RIDURI, FĂRĂ PETE, FĂRĂ SEBUM
Cu Inovația globală 3D PRO-ALGAE®
tineretea pielii este perfect protejată

Protecția solară este asociată de obicei cu sezonul estival, plaja, nisipul și temperaturile ridicate. Un număr restrâns de oameni folosesc protecție solară pe tot parcursul anului și chiar mai puțini știu că 90% din îmbătrânirea pielii este cauzată de foto-îmbătrânire. Expunerea la soare pe termen lung, fără protecție solară poate determina îmbătrânirea prematură și poate aduce daune ireparabile pielii. În plus, 80% din radiațiile UVA, cele responsabile de îmbătrânire, reușesc să treacă prin nori și ferestre, afectând pielea.
Noua gamă APIVITA SUNCARE răspunde nevoii de a proteja pielea de radiațiile solare pe tot parcursul anului cu produse specializate, inovatoare, naturale, eficiente și holistice, ideale pentru toate tipurile de piele.
3D PRO-ALGAE®: Inovația globală APIVITA pentru protecția tinereții pielii
APIVITA inovează! Pentru prima dată, o gamă de produse solare combină beneficiile microalgelor mediteraneene cu extractul patentat de propolis, rezultând o inovație globală numită 3D PRO-ALGAE® - ce oferă o excelentă protecție solară și protecție împotriva foto-îmbătrânirii, dar totodată are și acțiune specializată împotriva ridurilor, a petelor cauzate de soare sau a excesului de sebum.
6 ani de cercetare, 1 program de renume mondial denumit “Algae Com”, 20 de cercetători și 2 ani de studii în laboratorul biochimic APIVITA au creat complexul inovator 3D PRO-ALGAE®, care este încorporat în formulele cosmetice la nivel global, pentru prima dată.
3D PRO-ALGAE ® este un complex inovator cu propolis și o microalgă mediteraneană versatilă, nannochloropsis gaditana, care se găsește în Grecia, în marea din apropierea insulei Creta. Acest complex poate păstra structura tridimensională a pielii, deoarece protejează și menține densitatea, elasticitatea și fermitatea pielii, pe timpul expunerii la soare. De asemenea, hidratează și combate foto-îmbătrânirea, motivul numărul 1 pentru îmbătrânirea prematură a pielii.
Gama SUNCARE conține produse cu până la 97% ingrediente naturale și se adresează tuturor nevoilor pielii expuse la soare: hidratare, protecție antioxidantă, protecție împotriva foto-îmbătrânirii, oferind totodată acțiuni specializate, cum ar fi matifierea tenului cu tendință de îngrășare, protecție împotriva petelor de soare sau acțiune anti-rid.
Noile formule NU conțin alcool, parabeni, propilen glicol, butilen glicol, uleiuri minerale, etanolamină, ftalați, PCM, NM.


Noua gamă APIVITA SUNCARE pentru îngrijirea tenului

Description: \\api-files\userprofiles\kazagli-e\Desktop\SUNCARE 2017\LOW\FACE\Face.jpg
Cremă de față matifiantă cu textură lejeră si SPF30
Cu extract de imortele și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă non-uleioasă, cu acțiune specializată echilibrează secreția de sebum și îi conferă pielii un aspect mat, oferind hidratare și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii.
Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic.

Cremă de față matifiantă colorantă cu textură lejeră si SPF30/ PA++++
Cu extract de imortele și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu textură lejeră și acțiune specializată echilibrează secreția de sebum, conferă pielii un aspect mat și uniformizează nuanța pielii. Oferă hidratare optimă și o excelentă protecție împotriva foto-îmbătrânirii.
Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic.

Cremă de față anti-pete cu SPF50/ PA++++
Cu celule stem din fenicul de mare și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată ajută la reducerea petelor brune și la prevenirea apariției altora noi,
protejează densitatea și elasticitatea, oferind hidratare optimă și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii.
Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic.

Cremă de față anti-pete colorantă cu SPF50/ PA++++
Cu celule stem din fenicul de mare și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată ajută la reducerea petelor brune și la prevenirea apariției altora noi, oferind în același timp acoperire uniformă și o excelentă protecție împotriva îmbătrânirii premature.
Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic.

Cremă de față anti-rid cu textură lejeră si SPF 30/ PA++++
Cu extract de măsline și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată și textură lejeră ajută la prevenirea și netezirea ridurilor existente și menține structura tridimensională a pielii, oferind hidratare și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii,
Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic.

Cremă de față anti-rid cu SPF 50/ PA++++
Cu extract de măsline și complex inovator 3D PRO-ALGAE®, această cremă cu acțiune specializată previne și reduce ridurile existente, protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii și oferă hidratare optimă.
Foarte rezistentă la apă – Hipoalergenică – Combinație fotostabilă de filtre. Testată dermatologic.




Noua gamă APIVITA SUNCARE pentru corp, păr și copii
Description: \\api-files\userprofiles\kazagli-e\Desktop\SUNCARE 2017\extra\body_B.jpg



Lapte pentru copii față și corp cu SPF 50
Cu extract de gălbenele, caise și propolis patentat, oferă o protecție ridicată și eficientă pentru pielea sensibilă a copiilor. Protejează împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratează în profunzime, are efect antioxidant și calmează iritațiile pielii.
Rezistent la apă – Hipoalergenic. FĂRĂ alcool, parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, etanolamina, ftalati, PCM, NM.

Lapte pentru față și corp cu SPF 30
Cu extract de lavandă de mare și propolis patentat, oferă o protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratează pielea, are efect antioxidant și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii. Ideal pentru pielea mai rezistentă, care se bronzează cu ușurință.
Rezistent la apa – Hipoalergenic.

Lapte pentru față și corp cu SPF 50
Cu extract de lavandă de mare și propolis patentat, oferă o protecție foarte ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratează pielea, are efect antioxidant și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii. Ideal pentru pielea sensibilă, pielea cu intoleranță la soare, pielea deschisă la culoare sau care se arde ușor. Rezistent la apă – Hipoalergenic.

Ulei bronzant pentru corp cu SPF 30
Cu extract de morcov, ulei organic de floarea soarelui și propolis patentat, accelerează și intensifică bronzul, oferind în același timp o protecție ridicată împotriva radiațiilor UVA și UVB, hidratare intensă și protecție împotriva foto-îmbătrânirii. Are o textură plăcută de ulei uscat, care se absoarbe ușor. Foarte rezistent la apă – Hipoalergenic.

Ulei de protecție solară pentru păr
Cu ulei organic de floarea soarelui și o combinație de filtre solare UV, protejează și menține culoarea vie și strălucirea părului. Datorită uleiului organic de măsline, abyssinian, struguri și jojoba, părul rămâne hrănit și hidratat, lăsându-l plăcut la atingere și împrospătat cu o aromă delicată de vară. Testat dermatologic.

Lotiune răcoritoare după soare pentru față si corp
Cu o combinație de smochine, aloe, lavandă de mare, castravete, vitamina E și ulei de migdale oferă hidratare în profunzime și o senzație plăcută de răcorire. Calmează iritațiile cauzate de soare și protejează împotriva foto-îmbătrânirii, lăsând pielea plăcut parfumată și catifelată. Ideală după fiecare expunere la soare, precum și ca lapte de corp pentru utilizarea de zi cu zi în timpul verii și a vacanțelor. Hipoalergenică.

Gama APIVITA SUNCARE este produsă în fabrica bioclimatică din Markopoulo - Grecia și este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile

Va așteptăm pe Description: https://www.facebook.com/images/fb_icon_325x325.png   https://www.facebook.com/Apivita.Ro sau pe www.apivita.com



Description: \\api-files\userprofiles\kazagli-e\Desktop\SUNCARE 2017\LOW\FACE\Face.jpgDescription: \\api-files\userprofiles\kazagli-e\Desktop\SUNCARE 2017\extra\body_B.jpg

Etichete: , , , , ,