Unboxing- A treia comanda Bottega Verde




Hello beauties,


      Sper ca ati petrecut bine de Paste alaturi de cei dragi. Astazi am pentru voi din nou un Unboxing, a treia comanda de la Bottega Verde. Comanda a venit chiar in Vinerea mare, dar nu am mai avut timp nici macar pe Insta sa va arat ce am comandat.




     De data asta nu am mai avut peripetii cu comanda, absolut tot ce am vrut a fost pe stoc si nu a mai fost nevoie sa inlocuiesc niciun produs.
     Vroiam foarte mult parfumul, am pus ochii pe el demult, la a doua comanda nu era pe stoc, l-am vazut la Lory, l-am mirosit si m-am indragostit pe loc. Asa ca de data asta a fost primul pe care l-am pus in cos.
     Haideti sa vedeti ce produse am ales de data asta. Ce am mai comandat vedeti aici si aici si gasiti si multe review-uri.

Apa de toaleta Gradinile Toscanei - Fructele soarelui (50 ML)

Vanilie neagra - Gel de dus cu extract de vanilie (400 ML)

Spray tonic si hidratant cu extract de muguri de trandafiri, albastrea si Aquaxyl™ (150 ML)

Gel shine - Lac de unghii - albastru trendy (5 ML)

Gel shine - Lac de unghii - turcoaz (5 ML)

Iris - Gel de dus (400 ml)


      Curand revin cu impresii despre produse alese si de data aceasta. Gelul de dus cu Iris a fost cadou la aceasta comanda, la comenzi de peste 99 lei aveti transportul gratuit si un cadou la alegere dintr-o selectie de patru produse.            Am donat 5 lei pentru Asociatia Padurea Copiilor si am primit cadou  unul din magnetii cu mesajele motivationale Alege fericirea! realizate in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut.
     Urmariti si pagina de Facebook veti gasi acolo mereu oferte frumoase.
     Va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu recomandari de produse Bottega folosite de voi.



Etichete: , , , , , , , , , ,