Fa Soft&Control, noua gama ce ofera 48 de ore de protectie





Hello Beauties,


      Acum cateva saptamani, am primit o cutie misterioasa si eleganta, ce continea doua flacoane de spray, impreuna cu  invitatia de a imparti cu o prietena prospetime si protectie de durata.
     Am acceptat provocarea de a testa si de a ma lasa purtata de mister, catre 
o vara ce se anunta torida si plina de aventura.




    Am inceput sa folosesc produsul chiar in acea seara si sa descopar aroma, prospetimea si protectia de care dadea dovada. Mi-a placut atingerea pudrata pe piele si aroma delicata. La fiecare utilizare ma intrebam din nou....ce sa fie??
    Dupa cateva zile misterul a fost elucidat, ce-a de-a doua cutie la fel de eleganta a sosit cu dezvaluirea celor doua flacoane de spray.


    Nu m-am gandit nicio clipa la Fa, m-am gandit la un brand nou evident. Mi-au adus aminte de adolescenta cand am inceput sa le folosesc, erau preferatele mele si ma simteam #Fantastic cu ele.
    Fa Soft & Control este prima gama de deodorante de la Fa ce combina protectie de 48 de ore impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute cu o senzatie de piele ingrijita, datorita unei formule unice care are la baza Tehnologia Dry Oil. Formula noilor deodorante ofera protectie si hidratare pielii, fara sa o usuce. Noua gama cuprinde doua arome florale speciale – Fa Soft&Control cu parfum de liliac si cu aroma de iasomie.
   Eu ma bucur ca le-am redescoperit, recunosc ca in afara de gelurile de dus care miros DIVIN, altceva nu am mai folosit in ultimul timp. 
   Incearca-le si tu si #simtetefantastic.



Etichete: , , , , , ,