Skincare news by Numis Med





Ce poți face când ai pielea foarte uscată, afectată de psoriazis sau neurodermatită?

Pielea uscată și foarte uscată este o adevărată provocare atunci când vine vorba de ritualul de îngrijire și produsele folosite. Fiind foarte sensibilă la agenții externi, cel mai bun sfat în îngrijirea acesteia este acela de a evita băile fierbinți, săpunul dur, soarele și expunerea la vânt. Aceștia sunt principalii factori externi ce îi accentuează suferința.
Totodată este absolut necesară folosirea produselor de îngrijire specifice, iar unul din ingredientele foarte eficiente este ureea. Rezultată din degradarea proteinelor, ureea are o capacitate excelentă de a hidrata și catifela. Valorificând acest ingredient, numis®med a căutat formula ideală pentru pielea uscată încă din 1982.
Gama numis®med UREA a fost dezvoltată în cooperare cu dermatologi de prestigiu în beneficiul celor cu o piele uscată și foarte uscată, așa cum sunt și cei care suferă de neurodermatită, condiții diabetice sau psoriazis. O utilizare cu regularitate a produselor cu UREA poate susține și echilibra pierderea de umiditate, păstrând pielea hidratată și împiedicând uscarea ei.
Celelalte substanțe active conținute de produsele din gamă - clorura de argint, panthenolul, glicerina – funcționează într-un mod eficient, completând ureea în rolul său de a reface țesutul epitelial și de a-i reda sănătatea firească. Produsele sunt din categoria DERMATOCOSMETICELOR (fără parabeni, fără arome, fără substanțe parafinice, fără uleiuri volatile), reducându-se astfel riscul alergiilor și fiind testate dermatologic. În sezonul cald, mai ales, corpul pierde umiditate rapid și pielea reacționează imediat la toți aceia al căror film hidrolipic de protecție este afectat de diverse afecțiuni știute și neștiute. numis®med UREA împiedică acest fenomen și redă pielii senzația de catifelare și aspect natural. Gama conține:









Produsele numis®med UREA se găsesc exclusiv în farmacii, dar și în magazinele online.  

Etichete: , ,