Review-ul de Luni #61 - Ingrijirea parului cu Bottega Verde





Hello Beauties,



      In postarea Unboxing, cu produsele Bottega Verde, va aratam ca am pus in cos si produse pentru ingrijirea parului. Un sampon si o masca din aceeasi gama, pentru par vopsit si cu suvite.




Nuci braziliene - Sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii - culoare de lunga durata - par vopsit si cu suvite (200 ML)


Spalare dupa spalare protejeaza, intretine si imbunatateste stralucirea culorii. Formula combina actiunea hranitoare si stralucitoare a uleiului de nuci braziliene si activitatea mineralizanta a fructelor rosii, cu un rezultat de o extrema luminozitate si vitalitatePentru a avea un par protejat si stralucitor. Pentru o culoare stralucitoare si luminoasa, de lunga durata, datorita actiunii dintre uleiul de nuci braziliene si fructele rosii.

Sfat: pentru cei care au parul vopsit sau cu suvite
Tipuri de piele: pentru par
Cum actioneaza: hranitoare
Zona de aplicare: par
Caracteristici: sampon bogat cu ulei de nuci braziliene, ulei de macadamia si mix de fructe rosii
Mod de utilizare: dupa ce parul a fost spalat, aplicati o cantitate de produs si masati delicat pana se formeaza o spuma moale si compacta. Repetati operatiunea de 2 ori.
Aroma: Note de varf: fructate, piersice, ananas, crema de cocos; Note de mijloc: violete bujori, flori de portocal; Note de baza: vetiver, note de ambra
Consistenta: fluid
Descriere sintetizata: Formula combina actiunea hranitoare si stralucitoare a uleiului de nuci braziliene si activitatea mineralizanta a fructelor rosii, cu un rezultat de o extrema luminozitate si vitalitate
Ideal pentru: par vopsit si cu suvite
Cui i se adreseaza: vrei sa mentii si sa imbunatatesti stralucirea culorii parului
Secret natural: ulei de nuci si fructe de padure




Nuci braziliene - Masca cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii - hranitoare in 3 minute - par vopsit si cu suvite (200 ML)


Doar intr-un minut parul este hranit de la radacina la varfuri lasand firele moi si stralucitoare si ii mentine culoarea vie, plina de stralucire. Combina actiunea nutritiva a uleiului de nuci braziliene cu ingredientele mineralizante ale fructelor rosii, care confera vitalitate paruluisublimarea instatanee a culorii.Este potrivit pentru hranirea in profunzie a parului si a-l proteja timp indelungat. Uleiul de nuci braziliene si fructe rosii revitalizeaza parul si protejeaza culoarea.

Sfat: pentru par vopsit
Tipuri de piele: pentru par
Cum actioneaza: hranire intensa si stralucire
Zona de aplicare: par
Caracteristici: crema bogata in ulei de nuci braziliene, ulei de macadamia si mix de fructe rosii
Mod de utilizare: dupa sampon, pe parul ud, aplicati produsul pe toata lungimea parului, lasati sa actioneze timpde 2-3 minute si apoi caltiti.
Aroma: Note de varf: fructate, piersice, ananas, crema de cocos; Note de mijloc: violete bujori, flori de portocal; Note de baza: vetiver, note de ambra
Consistenta: crema
Descriere sintetizata: In cateva clipe hraneste pielea capului, confera parului moliciune, mentine culoarea vie si extra-stralucire
Ideal pentru: pentru parul vopsit
Cui i se adreseaza: confera vitalitate si protejeaza culoarea parului vospit
Secret natural: ulei de nuci si fructe de padure



      Toate informatiile le gasiti in descrierile producatorului. Eu caut mereu produse pentru parul vopsit. Pentru ca am foarte multe fire albe, am recurs si la suvite care mascheaza cat de cat firele albe. Asa ca musai trebuie sa folosesc masca, altfel nu ma inteleg cu el. 
      Le-am folosit de vreo patru ori si pot sa va spun deja ca imi plac. Dupa samponare parul ramane curat si stralucitor. Masca am tinut-o cinci minute, chiar daca in instructiuni scrie doua-trei minute, eu asa m-am obisnuit. Dupa clatire parul e moale, stralucitor si matasos.
     Am gasit un singur minus...dar poate voi daca le folositi, aveti alta parere....are un miros putin intepator pentru mine, nu e deranjant, dar e putin ciudatel.
     In rest mi-au placut si vi le recomad cu drag. Preturile sunt de 19 lei samponul si 42 de lei masca.
     Daca le-ati folosit sau daca aveti sa-mi recomandati alte produse Bottega Verde, va astept cu comentarii.
    Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.





Etichete: , , , , , , , ,