Review-ul de Luni #59 - Fond de ten Long Matt Joko Make-up Romania





Hello Beauties,


    Astazi la review povestim despre un fond de ten. Stiti ca prefer fondurile de ten compacte, dar din cand in cand vreau sa mai incerc si altceva, asa ca asta iarna, v-am povestit aici despre deschiderea Showroom-ului Joko Makeup, mi-a facut cu ochiul fondul de ten Long Matt-Long Lasting Shine Control.
   Cristina m-a ajutat sa-mi aleg si nuanta potrivita #116, o nuanta neutra care se adapteaza culorii pielii.




   Asa cum se vede din descrierea produsului, datorita controlului de sebum confera tenului un efect mat si un echilibru perfect intre zonele uscate si cele grase. Acopera bine imperfectiunile, ofera prospetime tenului, acopera ridurile mici. Tot in descriere puteti vedea si ingredientele.



   Are o consistenta semi-lichida si se aplica foarte bine pe ten, atat cu buretelul cat si cu pensula, eu prefer aplicarea cu buretel...asa m-am obisnuit si imi e mai comod, rezista pe ten foarte bine, setat cu o pudra, intre 6 si 8 ore. Are un parfum discret de frezii foarte placut...nu stiu daca e din cauza primaverii :)))....dar eu asta am simtit.



  Nu incarca tenul, nu are aspectul acela de masca, este foarte purtabil si soft, oferind tenului o acoperire foarte buna. Sticluta are 30 de ml si este prevazuta cu pompita, un mare plus din punctul meu de vedere.
   Produsul impreuna cu multe altele le gasiti in Showroom-ul din Galeriile Pullman, in Piata Presei Libere, la pretul de 75 ron si detalii mai puteti cere si pe pagina de Fb JOKO Make-up Romania
  Cine l-a incercat? sau ce alte produse de la Joko ati mai testat si v-au placut? Va pup, va multumesc pentru vizita, va astept cu pareri si recomandari si va doresc o saptamana frumoasa.







Etichete: , , , , , , , ,