Review-ul de Luni #53-Hidratare cu masti Skinlite




Hello Beauties,


      Fete dragi este Luni, este timpul pentru un nou review. Astazi vorbim din nou despre hidratare, de data aceasta cu masti. In perioada sarbatorilor am intrat in Kendra, unde gasiti mereu reduceri atractive si am dat intamplator peste aceste masti de maini si picioare Skinlite. Chiar aveam nevoie, nu mai folosisem de mult astfel de masti si am vrut sa le incerc si pe acestea.





Detalii produs-Masca pentru maini

Masca ultrahidratanta cu ovaz si shea este un tratament intensiv care reface supletea mainilor uscate, aspre si suprasolicitate. Imbogatita cu fulgi de ovaz, unt de shea, miere si alte ingredient naturale cu proprietati antioxidante&emoliente, masca tip manusa penetreaza adanc si rapid pielea, pe care o protejeaza, hraneste si hidrateaza. Dupa prima folosire, veti vedea imediat o imbunatatirea texturii pielii.
Mod de folosire: Spalati mainile cu apa calda. Deschideti ambalajul si scoateti masca. Purtati ambele masti pe maini, ca pe niste manusi. Dupa 20-30 min, scoateti masca. Nu este nevoie sa va spalati pe maini.



Detalii produs-Masca pentru picioare

Formulata cu  Unt de Shea, este extrem de emolient, caise, menta si alte ingrediente naturale vindecatoare, masca SKINLITE Ultra Reparatoare Foot Mask "CAISE" netezeste in mod evident, catifeleaza si repara picioarele afectate de uscaciune, cu calozitati sau crapate, si imbunatateste in mod semnificativ aspectul chiar si pentru cele mai uscate picioare. Masca este conceputa sub forma de soseta si ofera pielii hidratare eficienta si agenti de vindecare a pielii deteriorate, pentru un aspect mai fin, mai sanatos si mai radiant.
Mod de folosire: Spalati picioarele cu apa calda. Deschideti ambalajul si scoatei masca. Imbracati-le ca pe o soseta. Dupa 20-30 min,scoateti masca. Nu este nevoie sa spalati din nou picioarele.




      Am urmat exact instructiunile produselor, le-am tinut in jur de 30 de minute si intr-adevar pielea ramane moale ca de bebelus si hidratata. Dupa ce le-am scos eu totusi m-am spalat din nou si pe maini si pe picioare pentru ca ramasesera urme de crema care trebuiau indepartate.
     Eu le-am cumparat din Kendra, asa cum v-am spus reduse de la 15 lei la 7,5, si apoi cautand detalii despre ele, le-am gasit si aici on-line.
     Le-ati folosit? Eu vi le recomand cu tot dragul, chiar sunt eficiente. Va astept cu alte recomandari de produse similare si va doresc o saptamana frumoasa.





Etichete: , , , , , ,