Review-ul de Luni #51-Gel de Dus cu extract de ceai verde- Bottega


Hello Beauties, 
      Primul produs pe care l-am desfacut si l-am pus la treaba atunci cand am primit coletul de la Bottega Verde a fost Gelul de Dus cu extract de ceai verde. O aroma fresh, recomfortanta, potrivita mai degaraba pentru vara as zice eu. La fel ca si parfumurile, aleg si gelurile de dus in functie de anotimp. Pentru iarna imi plac aromele spicy, ciocolata,mere cu scortisoara, iar pentru vara cele fresh. Dar acest gel de dus nu a mai apucat vara....ca sa zic asa.




CEAI VERDE - GEL DE DUS CU EXTRACT DE CEAI VERDE (400 ML)
Linia Ceai Verde a aparut pentru a revitaliza corpul si mintea, si a aduce un plus de energie, intrucat traditia orientala ii atribuie ceaiului verde capacitatea de a reda bunastarea interioara si frumusetetea si prospetimea exterioara.Il Ceaiul verde contine elemente pretioase: polifenoli si Vitamine (B, C, E si Betacaroten), cu un potential antioxidant ridicat care protejeaza pielea de radicalii liberi. Cum spunea un antic chinez: "Ceaiul verde trezeste spiritul si inspira gandurile intelepte".Un adevarat elixir de infrumusetare, perfect pentru o baie revitalizanta, reda prospetimea si energia la sfarsitul unei zile lungi si stresante. Gelul de dus este imbogatit de asemenea cu germeni de grau, care are actiunea delicata de hidratare. Invaluind pielea intr-un parfum delicat de ceai verde va fi ingrijita cu delicatete, lasand-o moale si catifelata.
Sfat: pentru cei care doresc o baie energizanta
Tipuri de piele: pentru toate tipurile de piele
Cum actioneaza: de curatare
Zona de aplicare: corp
Caracteristici: lichid vascos verde imbogatit cu extracte din proteine hidrolizate si grau
Mod de utilizare: aplicati o cantitate mica de produs pe pielea umeda si masati pana obtineti o spuma moale. Se clateste bine cu apa si se repeta aplicarea
Aroma: nota proaspata de tei
Consistenta: lichid
Ideal pentru: pentru toate tipurile de piele
Cui i se adreseaza: doresc un produs energizant


      Un gel de dus care m-a cucerit doar mirosind-ul. E ca o ploaie de vara care lasa in urma ei mirosul de iarba umeda, de proaspat. Lasa pielea curata si hidratata, iar mirosul fresh de ceai verde persista pe piele vreme indelungata. Flaconul are o cantitate destul de maricica-400ml, un dozaj foarte bun. Vi-l recomand cu drag, iar eu vreau sa mai incerc si alte varinate. Il gasiti aici la pretul de 21 ron. Pe site gasiti multe variant, pentru toate gusturile in sectiunea "geluri de dus".
    Voi ce preferate aveti de la Bottega Verde? Ce alte geluri de dus imi recomandati?
        Va pup, va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu recomandari.


Etichete: , , , , , , ,