Review-ul de Luni #49 - Ser perfect anti-age Gerovital H3 Evolution




Hello Beauties,


      Bine v-am regasit in noul an, in care sper ca ati pasit cu dreptul. Acum la inceput de an reiaiu seria de review-uri si vreau sa va spun parerea mea despre doua produse pe care le-am descoperit in ultimele luni ale anului trecut si care mi-au placut tare mult si s-au potrivit nevoilor tenului meu.
     Apa Micelara Gerovital H3 Derma+ si Serul Perfect anti-age Gerovital Evolution.
     Nu cred ca sunt noutati pentru multe dintre voi, dar vreau sa va spun si eu cate ceva despre ele. Astazi vorbim despre Serum, urmand ca saptamana viitoare sa va povestesc cate ceva si despre Apa Micelara.



Ser perfect anti-age Gerovital H3 Evolution

Serul Perfect Anti-age este un produs forte, cu efecte anti-age marcante, special dezvoltat pentru tratarea tenurilor mature.

Efectele anti-age imediate: diminuarea ridurilor într-un timp scurt, prin acţiunea extractului Gatuline Expression şi a lipozomilor cu Acid Hialuronic.

Efectele anti-age de durată: Sistemul anti-age original - Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G – iniţiază modificări structurale ale fibrelor de colagen, asigură suportul energetic necesar şi protecţie antioxidantă.

Se utilizează zilnic, dimineaţa şi seara, după ce faţa a fost curăţată şi tonifiată. Se asociază cu crema de întreţinere zilnică, hidratantă sau nutritivă.

Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless.
 Acest sistem are ca principală diferență faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin acționarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea conținutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de acționări pentru amorsarea pompiței.

Riduri mult diminuate, ten ferm şi hidratat.



      Aveti toate informatiile necesare despre produs in descrierile producatorului. 
    Serul Anti-age, chiar este un produs de care am nevoie la varsta mea venerabila  44+ :))), iti da o senzatie de relaxare a tenului dupa aplicare si abea astept seara...sau dimineata sa vina vremea pentru o noua aplicare. Are consistenta unui gel si este absorbit imediat in piele, care devine mai radianta, mai luminoasa, pielea din jurul ochilor capata o elasticitate de care avem nevoie si este hidratata, iar ridurile fine din jururl ochilor se reduc. Acum sa nu va asteptati ca dupa doua-trei utilizari sa aratati ca de 18 ani :))), ca nu aveti cum :))).
    Cam atat am sa va spun despre noul produs incercat de mine, pe care deja il iubesc, saptamana viitoare va astept sa va povestesc si despre Apa Micelara tot Gerovital, pe care o iubesc la fel de mult.
    Cine l-a incercat? Va astept cu impresii.
    Pe pagina va astept cu primul Giveaway al acestui an.



Etichete: , , , , , , , ,