Purple Friday #3 - Joko




Hello Beauties,


       Daca ma urmariti pe Insta, ati vazut ca joia trecuta JOKO Make-Up Romania a deschis primul Showroom in Galeriile Hotelului Pullman. Era un ger de crapau pietrele dar...na...daca am promis ca ma duc si ca ma intalnesc cu fetele mele dragi nu puteam sa dau inapoi.
      Cristina ne-a asteptat cu sampanie, baloane si cadouri asa cum se obisnuieste la un asemenea eveniment.
      Bineinteles ca primele produse cercetate de mine au fost ojele, iar astazi la Purple Friday va arat noua oja primita la eveniment. O mani super simpla, decorata cu o unghie accent cu water decals. Oja este Little princes #124. Culoarea este mult mai frumoasa in realitate, dar nu am putut s-o redau mai bine in fotografii.






S_a deschis primul Showroom @Jokomakeupromania
O fotografie postatΔƒ de Oana beauty blogger πŸ‘© πŸ’… πŸ’„ πŸ‘— πŸ‘œ (@unghiutze_colorate_happy_nails) pe


       JOKO Cosmetics este un brand premium din Polonia, ce ofera produse de make-up de calitate superioara, create in laboratoarele proprii, folosind ingredienti alesi precum minerale, perle si pigmenti naturali. Produsele nu contin parabeni si nu sunt testate pe animale!
       Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata produselor cosmetice din Polonia, JOKO Cosmetics investeste continuu in propriile sale laboratoare de cercetare si foloseste materii prime doar de la companii de top din Franta, Italia si SUA, pentru a oferi produse cu formule inovatoare si de cea mai buna calitate.
     Cu o gama variata de produse de make-up pe baza de minerale,perle si pigmenti naturali, realizate prin proceduri exclusiviste, precum "tehnologia micropigment", JOKO Make-up se gaseste in Romania in World Trade Gallery din Piata Montreal nr 10, Bucuresti in incinta Hotelului Pullman. Incepand cu 15 Ianuarie 2017 produsele vor putea fi comandate si online din magazinul online www.jokomakeup.ro


Happy time with my girls.
O fotografie postatΔƒ de Oana beauty blogger πŸ‘© πŸ’… πŸ’„ πŸ‘— πŸ‘œ (@unghiutze_colorate_happy_nails) pe


                                                    Lory, Monica, Andrea
        
        Cumparaturi on-line inca nu puteti face, dar puteti face o plimbare pana la Showroom-ul din Piata Presei si veti vedea o multime de frumuseti acolo.
        Un review al produselor JOKO gasiti la mine pe blog in alt articol.
        Ati folosit pana acum ceva de la JOKO? Va plac produsele lor? Va pup si va astept cu impresii.






Etichete: , , , , , , , , , , , ,