Purple Friday #1- Wet N Wild




Hello Beauties,


      Cred ca v-am scris in ultima postare a anului trecut, ca incepand de anul acesta voi inaugura o noua rubrica, Vinerea, legata de pasiunea mea-Nail ArtπŸ’…πŸ’…πŸ’… si daca tot vorbim despre unghiute sa fie toate MOV, culoarea mea preferata....cred ca stiti asta deja.
     Astfel incepand din aceasta saptamana in fiecare vineri veti putea vedea pe blog o noua manichiura mov.
     Vedeta din aceasta saptamana este o oja Wet n Wild-Gel, prima incercata de mine din aceasta gama si care se numeste-Lavender Out Loud.




     Este o nuanta superba, calda si o oja de calitate. Sticluta este prevazuta cu o pensula lata de foarte buna calitate, aplicarea este foarte buna, aveti nevoie de doua  straturi pentru o acoperire opaca si uscarea este destul de rapida cu un finish lucios. Sticlutele au 7 ml si un pret de 14 ron. Eu am cumparat-o din Kendra, dar mai gasiti si in Debenhams Plazza Romania-Beauty.



    Manichiura este una tot cu modele de iarna facuta cu ajutorul placutelor Born Pretty Store.
    Ce ziceti va place noua mea rubrica? Dar noua mea oja? Cine le-a incercat? Va astept cu pareri si va multumesc pentru vizita.
   Nu uitati de Giveaway-ul activ pe pagina. Maine va astept din nou pentru ca incepe noua colaborare Nail Art din anul 2017.




Etichete: , , , , , , , , , , ,