Review-ul de Luni #48-Gel de dus cu Merisoare si Migdale by Yves Rocher




Hello Beauties,


      In aceasta postare va povesteam despre noua colectie de Craciun lansata de Yves Rocher, cu arome delicioase. In fiecare an le astept cu nerabdare, mereu au arome deosebite cu care ne incanta de sarbatori.
      Va spuneam atunci ca din cele trei game Clementine&Scortisoara,    Pere&Cacao, Merisoare&Migdale preferata mea este ultima.
       Asa ca astazi povestim putim despre Gelul de dus cu Merisoare si Migdale. 




      Vara prefer mereu arome citrice, fresh si daaaa tot pe cele YR le prefer, am mereu in colectie cate doua-trei. Acum am casunat pe aceasta aroma dulce-acrisoara...mmm mi se pare ca este perfecta pentru sarbatori. Iubesc si merisoarele si migdale, asa cum iubesc si aceasta aroma fructata care ma invaluie in fiecare seara la dus. Este emolient si hidratant, curata pielea delicat si ii ofera un parfum discret. Este foarte potrivit pentru o seara geroasa de iarna, mai ales ca te poarta spre magia sarbatorilor. Este imbogatit cu extract de Migdale dulci si apa de Albastrele Bio.


       Eeee ce ziceti, va tenteaza aroma mea preferata. Inca aveti timp sa gasiti colectiile la raft, gata impachetate si pregatite sa fie puse sub brad. Iar daca nu doriti pachete sigur o sa puneti ochii macar pe un gel de dus parfumat, preturile pleaca de la 13,90 ron. Va pup si va doresc spor la cumparaturi.



Etichete: , , , , , , , ,