Christmas BeautyBox by Pick N Dazzle




Hello Beauties,

Nu puteam incepe saptamana mai bine de atat. Am fost invitata de Pick N Dazzle la lansarea cutiilor de frumusete in editie limitata de Craciun.

Anne a ales pentru fiecare o cutie personalizata, a tinut cont de preferintele si pasiunile noastre. Nu stiu cat de bine i-a nimerit pe ceilalti, dar eu am fost super fericita de surpriza din cutie, o cutie creata special pentru o nailpolishaddict si cred ca se vede asta....ranjetul larg :)))).



     Daca nu stiti cum functioneaza treaba cu aceste cutiute aveti mai jos toate detaliile.
Pick N Dazzle a lansat cutiile ediţie-limitată pentru Crăciun
Pentru luna decembrie, Pick N Dazzle lansează o ediţie-limitată a cutiilor sale care se bucură de un real succes în rândul clienţilor: Pick N Dazzle Christmas Box. Aceasta are misiunea de a reprezenta cadoul potrivit pentru persoanele dragi şi include produse de calitate de la branduri renumite, pe care Pick N Dazzle le oferă clienţilor din România în condiţii foarte favorabile - să le încerce, să le îndrăgească şi să le folosească în funcţie de dorinţele şi nevoile lor.
Cutiile Christmas pot fi cadoul perfect, cu un ambalaj luxos care să impresioneze, şi includ branduri şi produse noi, putând fi oferite atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Ediţia limitată pentru Crăciun acoperă toate categoriile de produse şi orice buget, cu preţuri de la 49 de lei, inclusiv transport gratuit prin curier. În plus, Pick N Dazzle oferă în fiecare Christmas Box şi un set de 10 eşantioane pentru îngrijirea pielii.

De asemenea, Pick N Dazzle oferă şi posibilitatea cumpărării unui Gift Card, în valoare de 99 de lei, pe care îl poţi face cadou cuiva drag pentru achiziţionarea unui Christmas Box. Cutiile pentru Crăciun sunt disponibile o perioadă limitată şi în cantităţi limitate. Însă nu trebuie omis faptul că oferta de produse se extinde continuu în fiecare zi. Pentru mai multe informaţii: http://www.pickndazzle.com/Cadouri.
Odată cu luna decembrie, portofoliul Pick N Dazzle se extinde cu un nou brand: Mades Cosmetics. Compania olandeză este renumită pentru produsele de toaletă, îngrijirea părului şi a pielii, care sunt caracterizate de tehnologia inovatoare de producţie şi ambalare, designul şi performanţele excepţionale. Prin intermediul gamei Mades Cosmetics, Pick N Dazzle poate oferi o gamă completă pentru îngrijirea părului în toate segmentele de preţ, dar şi cea mai avansată gamă de îngrijire a pielii din actualul portofoliu. Pentru mai multe detalii despre Mades Cosmetics: http://www.pickndazzle.com/bg/brands/mades-hair-care.
De acum, cutiile Pick N Dazzle pot fi comandate şi de către bărbaţi. Parfumuri, produse de îngrijire corporală sau a părului îi aşteaptă pe domni, cu branduri precum Promenade a Versailles sau MDS, pentru a se alătura celor peste 25.000 de utilizatori actuali ai cutiilor Pick N Dazzle.
CUM FUNCŢIONEAZĂ
În fiecare lună, într-un mod uşor şi convenabil, primeşti o selecţie de produse care corespunde în totalitate stilului tău şi nevoilor tale. Nu trebuie decât să-ţi completezi profilul de frumuseţe şi să selectezi pachetul dorit - cumperi uşor cu tehnologia noastră Recommendation.
Au şi posibilitatea de a-şi alege singuri produsele, după ce au selectat preţul cutiei, cu ajutorul tehnologiei Recommendation - clasificare, filtrare şi sortare uşoară în conformitate cu preferinţele şi nevoile lor din Profilul de Frumuseţe.

AVANTAJE CU PICK N DAZZLE
Când selectăm, filtrăm şi oferim sfaturi, ţinem cont în primul rând de nevoile tale, de ceea ce te interesează şi de rutina ta de frumuseţe. Astfel, poţi cumpăra uşor şi convenabil, cu un preţ lunar fix şi cu transport gratuit, branduri noi şi produse de înaltă calitate din Europa, testate şi selectate de noi. Portofoliul include peste 400 de produse de la 40 de branduri diferite, mai mult de jumătate dintre acestea fiind naturale şi organice. Calificativele şi opiniile sunt reale, provenite exclusiv de la clienţi. Seturile atractive oferă reduceri faţă de valoarea totală a produselor - toate disponibile full-size -, poţi obţine şi discount de loialitate de până la 40%, cadouri, eşantioane gratuite şi, în 90% din cazuri, preţurile Pick N Dazzle sunt mult mai mici în comparaţie cu AMAZON.

Evenimentul a avut loc la Coffeshop Company Bucharest, care ne-a rasfatat cu cafelute bune si cu noul meniu de iarna. Le multumim pentru gazduire.
Ii multumim si lui Lucian Ionescu care s-a ocupat de fotografii la acest eveniment.
Maine in rubrica review, va prezint ojele in detaliu, swatch-uri si o noua manichiura Christmasy.



Etichete: , , , , , ,