BeautySwap by BeautyBarometer, editia a 6-a





Hello Beauties,


      S-a intamplat si editia cu numarul 6. Deja stiti de prin blogosfera despre fenomenul "BeautySwap", Ana Maria Tatucu-BeautyBarometer il organizeaza de sase editii si o face tare bine. Pentru mine este a treia editie la care particip si ma simt minunat la aceste evenimente. Mi-am pregatit cutiuta cu minuni, constiincioasa :)))) si am plecat la Party.




     Aceasta editie a fost cea mai frumoasa de pana acum, am fost in formula restransa, de data aceasta, tot in Sufrageria calda si primitoare a Ceainariei  Infinitea, dar decorata minunat pentru Craciun.
     Pe gerul care se lasase in acea seara, a fost bine venita atmosfera calda de acolo. Eram asteptate cu ceaiuri parfumate, cafea fierbinte, prajiturele de tot felul si focul arzand in semineu.






    A fost o Christmas Party, as putea spune, Marionnaud din nou ne-a fost alaturi si ne-a pus la dispozitie colectiile nou lansate de Craciun.




    Am stat la sueta cu fetele, am facut schimburi de cosmetice, asa cum ne sta bine la un Swap, am daruit neconditionat si am primit bunatati din cutiutele fermecate ale fetelor. Cred ca se vede pe chipurile noastre ce concentrate si fericite, in acelasi timp, eram scotocind prin cutiute si descoperind minuni.




   Irina de la The Rawscientist a avut grija sa avem fotografii frumoase, multumim mult, te-ai descurcat minunat.

    A fost un eveniment tare reusit si relaxat multumim Ani, Marionnaud si Cafeneaua Infinitea.





Etichete: , , , , , ,