Vapour Rub - Ajutor de nadejde pentru cei mici




Hello Beauties,


Vapour Rub, un remediu eficient contra congestiei nazale.
Vapour Rub, reprezentat de cele doua marci Snuffle Babe si Bell’s, este distribuit in Romania de Business Partner si se comercializeaza in farmacii si magazine de tip drogherie.



Vapour Rub este un unguent cu efect decongestionant. Contine un amestec de uleiuri de eucalipt, cimbru si mentol. Vaporii din acest unguent au capacitatea de a face respiratia bebelusilor si copiilor mai usoara, astfel incat ei sa poata fi hraniti fara probleme si totodata sa poata dormi linistiti. Unguentul se aplica in cantitate mica pe pieptul copilului. Alternativ sau preventiv, se poate aplica Vapour Rub pe o bucata de material textil care se aseaza in zona in care sta copilul, insa fara sa ii fie la indemana.
Bebelusii pot avea probleme de respiratie din nenumarate motive: raceli, alergii, infectii, tahipneea tranzitorie, sindromul de detresa respiratorie. In toate aceste afectiuni, Vapour Rub poate completa cu succes celelalte indicatii medicale.


Vapour Rub are si rol de preventie, precum si de ameliorare a congestiei nazale. Poate fi folosit pentru a usura respiratia copiilor sau pentru a purifica aerul din camera copilului. In perioadele cu incidenta mai mare a virozelor si a alergiilor, Vapour Rub ajuta la prevenirea acestor afectiuni.
Vapour Rub, in cele doua variante, se gaseste in Farmacia Tei, Bebe Tei, Help Net, Sensiblu, Farmacia Dona, Duc Farm, Farmacia Ana Maria, Drogerie Markt si chicbebe.ro.
Produsele disponibile:
Vapour Rub Snufflebabe, 24g, pentru bebelusi incepand de la 3 luni, pret aproximativ 17 lei
Vapour Rub Bell’s, 50g, pentru bebelusi incepand de la 6 luni, pret aproximativ 22 lei



Etichete: