Review-ul de Luni #45 - Fond de ten&Blush Dermacol



Hello Beauties,


      Astazi la review, vorbim despre doua produse de make-up, un brand nou pentru mine, le-am cumparat din Praga, dintr-un magazin DM, dar am intrat intr-un Mall si intr-un magzin Dermacol. Tare mi-ar placea sa gasesc astfel de brand-uri si la noi in Romania in DM. Preturile lor nu le mai stiu exact, dar stiu ca am facut atunci conversia si se apropiau de preturile de la noi, le vazusem on-line. Este vorba despre DERMACOL.



DERMACOL - ACNECOVER

Este utilizat la scara larga in industria de professional make-up, industria filmului si pentru evenimente speciale. Dermacol a fost printre primele brand-uri care au furnizat cosmetice pentru make-up studiourile de film de la Hollywood.
Doua produse intr-un singur recipient: include fondul de ten in tub si un corector cu putere mare de acoperire, in tonul fondului de ten, pe partea superioara a capacului.
Recomandat pentru tenul predispus la acnee, acopera perfect zonele cu acnee si petele rosii, conferind tenului un aspect mat, acoperit perfect.
Nu blocheaza porii iar uleiul din arbore de ceai are efect antibacterian si antiseptic, ajutand la regenerarea pielii.
Contine extract de zinc ce are rol de a reduce formarea de sebum.
Caracteristici:
Mod de aplicare:
Cantitate: 30 ml.


DERMACOL - DUO BLUSH

Dermacol este utilizat la scara larga in industria de professional make-up, industria filmului si pentru evenimente speciale.  Dermacol a fost printre primele brand-uri care au furnizat cosmetice pentru make-up studiourile de film de la Hollywood.
Un blush in 2 nuante complementare, una mata si una cu particule stralucitoare, ce confera tenului si pometilor un finisaj natural si o iluminare a zonelor pe care doriti sa le evidentiati.
Contine vitamina E pentru un aspect sanatos, proaspat al tenului.
Puteti obtine efecte nenumarate combinand sau folosind separat cele doua nuante!
Caracteristici:

Cantitate: 8.5 g.


       Dupa cum vedeti si ati citit si in descriere, fondul de ten este un produs 2in1, corectorul se afla in capacul tubului. Are o putere mare de acoperire, puteti vedea in colaj, atat acoperirea corectorului cat si a fondului de ten. Rezista pe ten 8-10 ore(atat l-am tinut eu), setat cu o pudra. Singurul minus este mirosul de zinc putin cam prea puternic, dar acesta dispare dupa aplicare. Ma declar super incantata de el, pentru nevoile mele este foarte bun.       Cat despre bijuteria💝 de blush, tot un produs 2in1, pur si simplu m-am indragostit de el, este satinat, cu un shimmer discret si confera tenului o stralucire aparte.

      Cine a foslosit produse Dermacol? Va astept cu pareri. Recent mi-am marit colectia cu un fard de ochi si o oja, inca nu le-am folosit si nu stiu ce sa va spun despre ele, dar revin cu impresii.
     Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.


Etichete: , , , , ,