Review-ul de Luni #43 - Masca pentru ten IDC INSTITUTE



Hello Beauties, 

      Acum in sezonul rece trebuie sa avem grija si mai mare de tenul nostru. Aspectul luminos neted si sanatos al pielii este influentat in mare masura de viteza cu care sunt inlocuite celulele moarte, cu altele noi din derma. Un ten incarcat cu celule moarte are un aspect tern, lipsit de viata, descuamat, cu puncte negre. In aceasta forma este foarte greu ca orice crema sau produs cosmetic de ingrijire sa-si faca efectul, datorita blocarii principiilor active in stratul corneum. Indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor de la suprafata pielii reprezinta prima etapa importanta a ingrijirii acesteia. 
      Dupa exfoliere sa ne rasfatam si cu o masca. Astazi am ales Masca IDC INSTITUTE cu extract de rodie. Am achizitionat-o de pe Elefant.ro, la un pret foarte mic 5,5 ron.



Masca pentru fata, cu extract de rodie. Efecte: revigoreaza si reimprospateaza tenul.
Mod de utilizare: se aplica o data sau de doua ori pe saptamana. Lasati sa actioneze 15 minute, apoi indepartati masca si masati tenul. Doza unica, a NU se reutiliza.
Precautii: Doar pentru uz extern. In caz de iritatii incetati utilizarea si clatiti cu apa din abundenta.



      Atunci cand aplicati o masca trebuie sa respectati cateva principii:
1. Aplicati masca dupa dus-aburul deschide porii si ajuta la patrunderea substantelor hranitoare mai usor in piele.
2.Foloseste o pensula sau o spatula-te va ajuta sa intinzi masca uniform.
3.Inlatura masca cu apa calduta-nu lasa masca sa ti se usuce foarte tare pe ten, pastreaz-o atat cat trebuie, indeparteaz-o si clateste cu apa calduta.
4.Lotiunea tonica-dupa indepartarea mastii un tonic face tare bine tenului tau si va ajuta apoi crema hidratanta sa intre profund in piele.



      Eu am ales de aceasta data o masca gata pregatita, dar aceste principii sunt bine de stiut. Voi ce masti folositi mai des? Acum in sezonul rece cum va ingrijiti tenul?
     Va pup si va doresc o saptamana frumoasa. Va astept cu pareri.






Etichete: , , , , , , , ,