Review-ul de Luni #37 - Lapte demachiant Lift Up – Cosmetic Plant


Hello Beauties,
      O buna perioada de timp am renuntat la Laptele demachiant si am folosit doar Ape micelare, dar totusi simteam nevoia de mai mult. Asa ca am inceput sa caut ceva sa-mi placa. Unul din ele este Laptele demachiant Lift Up – Cosmetic Plant, despre care va spun azi cate ceva.



Descrierea producatorului:
Gândit pentru a demachia eficient zona sensibilă a ochilor, formula produsului conține ingrediente atent selecționate pentru îndepărtarea machiajului normal și chiar a celui waterproof. Poate fi folosit atât pentru ochi cât și pentru întreaga față.
Substanțele liposolubile ajută la emulsionarea farduluia produșilor naturali de secreție și a prafului, iar ingredientele activele atent alese (acidul hialuronic și extractul de magnolie) sunt menite să acopere nevoile specifice de îngrijire ale pielii sensibile din jurul ochilor.

Efectul antirid și de lifting instant al produselor din noua gamă Lift Up se datorează unei combinații eficiente a două ingrediente de bază: acidul hialuronic și LIFTONIN®-XPRESS. Extractul de magnolie dă finețe acestui veritabil cocktail de lifting, rezultatul fiind o piele mai netedă și fermă, cu riduri atenuate pe parcursul zilei și pe termen lung.
0% parabeni și parafine
Mod de utilizare. A se agita înainte de utilizare! Laptele demachiant se aplică pe o dischetă demachiantă, cu care se masează ușor zona ochilor, ținând ochii închiși. Dacă este necesar, se îndepărtează excesul folosind o dischetă uscată. Operația se repetă până ce discheta rămâne curată.
0% parabeni, parafine
Parerea mea:

Este un produs care face ce promite. Are o formula special creata pentru zona sensibila a ochilor. Demachiaza chiar si machiajul waterproof, mentionez ca eu nu folosesc, dar aplic mascara zilnic, iar acest demachiant il curata fin si delicat. Eu il folosesc pentru toata fata, nu doar pentru zona ochilor. Nu are parfum. Dupa demachiere, pielea ramane curata si luminoasa si este pregatita pentru aplicarea celorlalte produse din rutina dumneavoastra de ingrijire zilnica. Raportul calitate-pret este inca un plus pentru acest produs pe care vi-l recomand.

      Cine l-a folosit, v-a placut? Va pup, va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu pareri.
      Nu uitati nici de Giveaway-ul activ pana vineri pe pagina blogului.

Etichete: , , , , , , , ,