Review-ul de Luni #36 - Ingrijirea parului cu produse Kallos



Hello Beauties,


      Fete dragi, astazi la review vorbim despre ingrijirea parului. Cred ca multe dintre voi ati incercat macar odata de curiozitate o masca de par Kallos, sau un alt produs Kallos pentru ingrijirea parului. La ultima comanda de la Pentru corpul tau am pus in cos si aceste doua produse. Am mai incercat alte trei masti Kallos, cu argan, cu extarct de placenta si cea pentru par vopsit. Asadar sa povestim putim despre aceste produse noi.




Descrierea producatorului:
      Şampon Color Kallos – şampon protector şi recondiţionant pentru păr vopsit. Oferă strălucire şi vitalitate pe termen îndelungat pentru părul vopsit. Protejează părul vopsit de decolorare. Folosind şamponul, părul îşi va menţine culoarea pe termen îndelungat. Ajută la regenerarea părului supus tratamentului chimic (vopsire, şuvitare). Părul va deveni mătăsos şi strălucitor.

Parerea mea:
      Din cauza muuuultor fire albe la 4-5 saptamani trebuie sa-mi vopsesc parul. In functie de toane il agresez cum pot de tare, ii mai fac si niste suvite in afara de vopsit. Din acest motiv caut mereu produse pentru ingrijirea parului, de calitate. Cu acest sampon parul meu vopsit isi pastreaza culoarea pe termen indelungat. Dupa spalare parul devine matasos si lucios si culoarea este protejata. Iubesc produsele Kallos pentru ingrijirea parului si vi le recomand si voua. Il gasiti aici la pretul de 15,50 ron.


   Descrierea producatorului:
      Mască pentru păr vopsit, tratat cu permanent şi decolorat. Este bogată în peptide, vitamine şi săruri minerale extras din cereale, respectiv tulpină de bambus. Prin folosirea ei părul va deveni mai moale, va avea o ţinută puternică.
Mod de utilizare: Masați uniform în părul spălat, uscat în prosop, iar după 2 minute clătiți cu apă.

Parerea mea:
   Parul meu este foarte aspru, tepos, greu de imblanzit si cu multe fire albe. Trebuie sa-l vopsesc cam la 4-5 saptamani. Il protejez mereu cu produse pentru par vopsit si cu masti regenerante. Aceasta nu este prima masca de par de la Kallos pe care o folosesc si nu m-a dezamagit nici una pana acum. Dupa spalare sterg parul cu un prosop, aplic masca si o las sa actioneze 3-5 minute, apoi clatesc parul, care ramane fin, lucios si matasos si este pregatit pentru coafat. V-o recomand cu drag. O gasiti aici la pretul de 11 ron.



      Voi ce produse pentru ingrijirea parului ati incercat de la Kallos? V-au placut? 
        Va pup va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu impresii.



Etichete: , , , , , , , ,