Sexy in Pijama by SevenSins




Hello Beauties,


Sevensins ne incanta cu o noua colectie sexy de pijamale. Si cele mai pretentioase doamne gasesc cu siguranta ceva pe placul lor.



Halatele si pijamalele sexy, piese esentiale in garderoba unei femei seducatoare

Halatele si pijamalele seducatoare sunt piese esentiale pentru garderoba unei femei care are incredere in ea si stie sa fie sexy in fiecare clipa. Fie ca sunt rezervate privirilor intime, sau doar pentru momentele de rasfat, aceste piese au rolul de a da incredere oricarei femei in capacitatea sa de seductie. Halatele si pijamalele propuse de SevenSins.ro sunt un manifest pentru feminitate, confort si o atitudine irezistibila, indiferent de silueta.



Halatele sexy, piese indispensabile in boudoir-ul unei femei


Halatele selectate in colectie SevenSins.ro sunt extrem de elegante, realizate din materiale fine precum satin sau voal, cu accente pretioase din dantela.
Acestea definesc tinuta ideala pentru casa, pentru a savura cafeaua de dimineata, sau momentele de relaxare de dupa un dus sau o baie prelungita. Comode, lejere si atragatoare, halatele de noapte SevenSins.ro sunt realizate din materiale fluide, placute la atingere si care ofera o senzatie delicata pielii.


Satinul stralucitor este asezat in combinatie perfecta cu insertiile din dantela fina, care dau un ton elegant si rafinat pieselor.


Gama cromatica a pieselor este variata, regasindu-se halate sexy in culori puternice precum fuchsia, rosu, turqoise, violet, albastru regal, dar si in nunate pastelate precum rose, crem sau gri perlat. De asemenea, nu lipsesc elegantele non-culori, negru si alb. Majoritatea modelelor de halate sexy prezentate de SevenSins.ro sunt uni, dar nu lipsesc nici combinatiile clasice pentru piesele de lenjerie de boudoir: negru si crem, negru si albastru electric, rosu si negru sau rose si negru.


Pijamale sexy, rasfat si rafinament atunci cand dormi


Alaturi de halate, pijamalele sexy sunt piesele de care femeile se bucura in intimitate si care le fac sa se simta feminine si seducatoare.
Din materiale fine precum satinul, pijamalele sexy au un chic aparte si atragator. Piesele cu insertii din dantela, panglici delicate si decupajele sexy ofera un aer senzual si irezistibil oricarui tip de silueta.
Seturile de pijamale sexy sunt formate din topuri cu bretele fine, alaturi de pantaloni scurti, ambele piese fiind comode si lejere. Textura lor ofera o senzatie de racoare placuta pielii in cele mai calduroase seri de vara.




Si aceste piese se regasesc in selectia SevenSins.ro intr-o cromatica diversificata, prijamelele sexy propuse avand culori imbinate precum rosu si negru, rose si negru, violet si negru, dar si modele uni in alb, albastru electric, bleu, si rose.


Intreaga colectie de halate si pijamale sexy propusa de SevenSins.ro este disponibila pe https://www.sevensins.ro/pijamale-si-halate/ .

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare in toata tara pe www.SevenSins.ro si la showroom-ul SevenSins din Bucuresti, str. Orzari, nr. 3.

Ce v-a placut? Asa-i ca ati gasit ceva pe placul vostru? Va pup si va doresc o duminica frumoasa.


Etichete: , ,