Noutati de vara Yves Rocher 2016




Hello Beauties,


      Yves Rocher a lansat cateva produse de vara si ne-a invitat sa le cunoastem si sa savuram un Cocktail la Piscina Radison Blu. Un loc perfect pentru a vedea noile produse solare si nu numai.





APA MICELARA, intr-un nou format mai practic si mai economic cu pompa integrata.

Apa Micelara calmanta 2 in 1 - SENSITIVE VEGETAL - Curata cu delicatete si indeparteaza impuritatile, fara a irita pielea, gratie extractului din Frunze de Sigesbeckia.
Apa micelara purificatoare 2 in 1 - SEBO VEGETAL - Indeparteaza eficient excesul de sebum, impuritatile si curata pielea fara a o usca, gratie pudrei de Baikal cu efect purificator.
Apa micelara hidratanta 2 in 1 - HYDRA VEGETAL - Demachiaza, hidrateaza si tonifica pielea dintr-un singur gest. Elimina impuritatile si curata pielea fara a o usca, gratie Sevelor vegetale care capteaza apa.

Produsul se gaseste in trei variante, fiecare cu cate doua variante de gramaj cu preturi cuprinse intre 27,9 si 42 de lei.





RIMEL CU EFECT VERTIGINOS DE ALUNGIRE

Expertii cercetarii Yves Rocher au imbogatit formula Rimelului cu efect vertiginos de alungire cu extract din guma de Elemi, provenit dintr-un arbore originar din Filipine, aceasta permite fixarea si structurarea curburii genelor.
Rimelul este prevazut cu o perie fina, delicata, care capteaza si imbraca fiecare geana cu precizie. Formula sa imbogatita cu guma de Elemi structureaza si multiplica genele, oferindu-le alungire si efect curbat, pentru o privire seducatoare, intensa si irezistibila.
Il gasiti in trei variante de culoare, Negru, Albastru, Brun la pretul de 48 de lei



QUELQUES NOTES d'AMOUR

Euforia unei intalniri romantice, asa este descris parfumul...... Cuvintele, desi atat de multe, nu pot descrie perfect fluxul efervescentei emotionale ce apare atunci cand te indragostesti. Dar, ceea ce nu poate fi descris usor in cuvinte, poate fi exprimat prin mireasma unui parfum: Quelques Notes d'Amour este expresia pasiunii intalnirilor romantice, esenta captata intr-un flacon.
Esenta de Trandafir Damascena, feminina si Colorata, este completata de prospetimea absolutului din muguri de Coacaze negre, delicat si efervescent. Notele finale ale acestui duet sunt contrastate de esenta de Cedru, cu acordurile sale vibrante si de absolutul din seminte de Nalba, cu accentele sale subtile de mosc. Un acord exploziv care dezvaluie efervescenta emotionala a intalnirilor romantice.
Il puteti gasi in urmatoarele variante:
Apa de Parfum 30 ml - 140 lei
Apa de Parfum 50 ml - 185 lei
Apa de Toaleta 75 ml - 185 lei




SOLAIRE PEAU PARFAITE

Printre noutati se mai afla si sapte produse solare noi:
-Spray cu protectie solara invizibila, pentru corp, SPF 15/ SPF 30, 150 ml, pret 63 lei/ 65 lei
-Ulei de corp sublim protectie solara(Spray), SPF 15, 150 ml, pret 65 lei
-Lapte de corp pentru protectie solara ridicata, pentru ten si corp, SPF 50, 150 ml, 69 lei
-Crema antirid protectie solara, pentru ten, SPF 50, tub cu pompa, 40 ml, 65 lei
-Lapte hidratant reparator dupa plaja, pentru ten si corp, 150 ml, 32 lei
-Crema antirid dupa plaja pentru ten sublim, pentru ten si gat, flacon cu pompa, 30 ml, 65 lei

Extractul poliactiv, Steaua Dunelor, a demonstrat ca acesta:
-intensifica sinteza melaninei,
-stimuleaza capacitatea pielii de a se apara impotriva efectelor negative ale expunerii la soare,
-protejeaza impotriva imbatranirii pielii,
-protejeaza structura pielii,
-stimuleaza regenerarea celulara.

Steaua Dunelor, planta emblematica ce se dezvolta pe litoralul breton, este o specie protejata. Pentru a nu afecta rezervele pretioase ale naturii, Expertii Cosmetique Vegetale au multiplicat cultura acesteia prin biotehnologie, pornind de la celulele susa prelevate.

Extractul poliactiv Steaua Dunelor ofera toate proprietatile sale produselor solare expert. Cercetarea Cosmetique Vegetale l-a asociat unei noi generatii de filtre cu dubla protectie UVA/UVB, fotostabile.
Produsele din gama SOLAIRE PEAU PARFAITE ofera ingrijire si protectie solara:
-in timpul expunerii la soare: protejeaza eficient si infrumuseteaza pielea
-dupa expunerea solara: repara si ofera aspect sublim pielii, prelungind bronzul.
Pielea este perfecta, neteda si supla, cu aspect auriu si luminos.
Echilibrul perfect dintre protectie si bronz sublim, pentru ca expunerea la soare sa fie o adevarata placere.




      Toate produsele sunt deja in magazine si mereu gasiti oferte atractive. Daca deja ati incercat ceva va astept cu impresii. Eu am incercat Apa Micelara, dar despre ea detalii va dau intr-o postare separata.
      Vara inca nu ne-a parasit asa ca nu uitati de protectia solara.




Etichete: , , ,