Comanda - Pentru Corpul Tau II



Hello Beauties,


      De curand am primit o  noua comanda de la Pentru Corpul Tau. Un site pe care gasiti o gama variata de produse, cosmetice, bijuterii, accesorii, ceaiuri, produse pentru copii, suplimente nutritive si multe altele. Acestea sunt produsele comandate de data aceasta.


     Doua produse pentru ingrijirea parului:

Kallos KJMN Sampon Colour

   Şampon Color Kallos – şampon protector şi recondiţionant pentru păr vopsit. Oferă strălucire şi vitalitate pe termen îndelungat pentru părul vopsit. Protejează părul vopsit de decolorare. Folosind şamponul, părul îşi va menţine culoarea pe termen îndelungat. Ajută la regenerarea părului supus tratamentului chimic (vopsire, şuvitare). Părul va deveni mătăsos şi strălucitor.


Kallos KJMN Masca Intensive Regeneranta

  Mască pentru păr vopsit, tratat cu permanent şi decolorat. Este bogată în peptide, vitamine şi săruri minerale extras din cereale, respectiv tulpină de bambus. Prin folosirea ei părul va deveni mai moale, va avea o ţinută puternică.

  Mod de utilizare: Masați uniform în părul spălat, uscat în prosop, iar după 2 minute clătiți cu apă.


Lapte demachiant Lift Up – Cosmetic Plant

Gândit pentru a demachia eficient zona sensibilă a ochilor, formula produsului conține ingrediente atent selecționate pentru îndepărtarea machiajului normal și chiar a celui waterproof. Poate fi folosit atât pentru ochi cât și pentru întreaga față.
Substanțele liposolubile ajută la emulsionarea fardului, a produșilor naturali de secreție și a prafului, iar ingredientele activele atent alese (acidul hialuronic și extractul de magnolie) sunt menite să acopere nevoile specifice de îngrijire ale pielii sensibile din jurul ochilor.
Mod de utilizare. A se agita înainte de utilizare! Laptele demachiant se aplică pe o dischetă demachiantă, cu care se masează ușor zona ochilor, ținând ochii închiși. Dacă este necesar, se îndepărtează excesul folosind o dischetă uscată. Operația se repetă până ce discheta rămâne curată.
0% parabeni, parafine

Farmasi BB Plus Age Defence

Formula sa cu conținut de acid hialuronic oferă un efect anti-îmbătrânire, uniformizând în același timp nuanța pielii. FPS 15 protejează pielea de efectul nociv al soarelui. Estompează cearcănele, pungile de sub ochi, reduce liniile fine, oferă luminozitate, hidratare, și are un efect intens anti-îmbătrânire.
Utilizare: Aplicați pe zona din jurul ochilor, folosind un aplicator.

Ceai aromfruct, fructe de padure – Fares

  Este singurul ceai pe care il pot bea iarna, cand ma incearca vreo raceala.
  Culoarea roșie a ceaiului este culoarea naturală a ingredientelor sale, în special a florilor de hibiscus și a fructelor de măceș.
  Compoziție: Flori de hibiscus, amestec de fructe de pădure în proporție variabilă de 40% (măceșe, aronia, zmeură, afine, mure, căpșuni, mere, cireșe, coji de portocale), arome, vitaminizant și antioxidant: vitamina C-10mg/plic.
  Preparare: Peste un plic se toarnă 200ml apă clocotita și se lasă 10 minute.



      Acestea sunt de data aceasta alegerile mele de pe site-ul Pentru Corpul Tau. Aici gasiti si pagina de Facebook a site-ului.
      Pe masura ce le voi folosi, o sa revin cu detalii despre produse, in cadrul Review-ului de Luni.


Etichete: , , , , , , , , , , ,