Workshop - Sapte pacate in Beauty Blogging



Hello Beauties,


       Luni seara am participat din nou la un nou Workshop organizat de  Ani - BeautyBarometer. Inscrierea, a fost ceva mai atipica de data aceasta, locul la acest workshop l-am castigat in urma unui concurs jurizat de Ani si Sevensins.ro, cu un articol despre greselile de beauty in prag de vara. Articolul meu il gasiti aici, mai multe detalii despre cum s-a desfasurat concursul gasiti aici.




     Toate articolele castigatoare le gasiti in aceasta postare.
     Ani ne-a invitat intr-un cadru sexy....ca sa zic asa :))), in cadrul Showroom-ului Sevensins din strada Orzari nr.3, gazda noastra si sponsorul principal al workshop-ului, caruia ii multumesc pentru ospitalitate. Cu toate ca eram tentate sa ne lasam furate de peisaj :))), cu toate lenjeriile acelea sexy, costume de baie si toate cele, nu aveai cum altfel :))), totusi Ani a stiut sa ne capteze atentia cu desfasuratorul workshop-ului.




    Discutiile de dupa au fost despre vrute si nevrute, de-ale fetelor si de-ale blogging-ului. 
    Eu, asa cum imi place sa imi pregatesc unghiutele pentru fiecare eveniment la care particip, am pregatit o manichiura cu fluturasi - sigla site-ului Sevensins si cateva decals-uri cu costume de baie si lenjerii sexy. Ani mi-a facut si cateva fotografii.



    Atmosfera a fost tare placuta, am ras am glumit se facuse noapte si noi tot printre costumele de baie eram.
    Partenerii evenimentului au fost FarmecIvatherm si Vok din partea lor am primit surprize si le multumim pentru sustinere.



   Ani multumim pentru organizare, din nou un Workshop reusit. Va invit sa faceti o vizita la Sevensins.ro, acum in prag de vara si sigur gasiti acolo ceva pe placul vostru. In acest articol gasiti detalii despre noua colectie.
    Va pup si va doresc o duminica frumoasa.



Etichete: , , , , , , , ,