NOTD - Animal Print by Cupio




Hello Beauties,


      In afara de colaborarea de sambata, nu prea am mai postat alte manichiuri din lipsa de timp. Am pregatite cateva si le veti vedea curand.
      Astazi va arat o manichiura Animal Print, imi plac tare mult manichiurile cu aceste modele, baza este o oja Cupio din colectia In The City, primita la #5anidedanamakeup.





     Colectia de Lacuri de Unghii In the City by Cupio contine 27 de nuante, plus baze, si top coat-uri. Cupio in the City reprezinta o gama de lacuri de unghii profesionale, disponibile intr-o multitudine de nuante si concepute dupa o tehnologie inovativa. Culorile pigmentate si stralucitoare din gama Cupio in the City sunt gata sa satisfaca cele mai exigente cerinte de calitate!

     Aliatul tau cand doresti sa arati fabulos si sa fii mereu increzatoare si frumoasa, Cupio in the City asigura rezistenta de durata pe unghii, uscare rapida si luciu puternic.


     Oja mea se numeste Sydney si am aplicat-o in doua straturi pentru o acoperire buna, iar modelele sunt facute cu ajutorul placutei MoYou Nails 303.



      Voua va plac ojele Cupio? Le-ati incercat? Vi le recomand cu drag, iar pe site gasiti si multe alte produse.
       Multumesc Dana si Cupio.ro, cu siguranta voi mai incerca si alte nuante din aceasta colectie.
      Pana sambata la colaborare cand va asteptam cu ciresele, va pup si va astept cu impresii.



Etichete: , , , , , , , , ,