Parfumul Secret de la Famous Luxury Perfumes + Concurs




Hello Beauties,


      Astazi pe vremea asta ploioasa, va plimb putin intr-o lume parfumata. Cred ca ati vazut pe Facebook si prin blogosfera parfumurile Famous Luxury Perfumes. Anul trecut exact in perioada sarbatorilor de iarna, am primit un voucher de la Dana Stancu, pentru aceste parfumuri. Imi doream demult sa le incerc, si perioada sarbatorilor era perfecta pentru un nou cadou :)). Nu stiam cum miros, am tot intrebat fetele care aveau deja parfumuri, asa ca am intrat pe site si m-am uitat in descrierea fiecaruia, in speranta ca voi face alegerea corecta. 
      Am ales Secret, si da am ales un parfum care imi place. V-am mai spus si in alte postari ca imi plac parfumurile fresh, parfumurile purtabile in orice moment al zilei. Nu imi plac parfumurile grele, dulci...pur si simplu imi este rau si nu le suport.
sursa



      Secret este un parfum fresh-floral-citric, rezista pe piele intrega zi, este un parfum de toata ziua....asa cum imi place mie sa-i spun, si daca va plac aromele din acest parfum nu ezitati sa-l achizionati. La prima comanda primiti si un set complet de mostre ale tuturor parfumurilor existente pe site, atat de dama cat si barbatesti.



Descrierea producatorului:
Stil: Fresh
Genul parfumuluil: Romantic
Note de vârf: bergamotă, flori de portocal, lămâie
Note de mijloc: iasomie, frezie, trandafir
Note de bază: vetiver, mușchi, cedru
Descriere: Acest parfum reprezintă o combinație perfectă între feminitatea profundă și feminitatea activă. Este un amalgam între căldură, fermitate și senzualitate pe de o parte și determinare și încredere în sine pe de altă parte.Potrivit in orice moment al zilei.  

Gramaj: 100 ml
      Pe site gasiti multe oferte, parfumuri de dama, barbatesti si mai nou parfumuri de poseta de 5 ml reincarcabile cu atomizor.

Parfumuri celebre din gama designer Made in Germany!


Create special pentru femeia modernă, puternică și senzuală, parfumurile Famous Luxury Perfumes au fost concepute folosind ingrediente care să le confere aceleași atribute, păstrând în același timp și o urmă de mister, evidențiază dorința fiecărei femei de a atrage și a seduce.
De zi sau de seară, esențele Famous Luxury Perfumes au caracter plin de sex appeal, o experiență de neuitat pe care cu siguranță veți dori să o experimentați "over and over".

Producția parfumurilor Famous Luxury Perfumes se realizează în cele mai cunoscute fabrici din Germania în domeniul parfumeriei.
Esențele sunt exclusiv "apă de parfum" și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice (acceptată de Uniunea Europeană) pentru o persistență îndelungată care o să vă surprindă.
Am eliminat: costurile cu brandul, distribuția și ambalajele scumpe
Am păstrat: CALITATEA
Am obținut: prețul redus

Gama Famous Luxury Perfumes contine 7 parfumuri pentru damă si 4 parfumuri pentru bărbați din cele mai actuale, vândute și cerute produse de pe piață, cu posibilitatea imediată de creștere a varietății acestora în functie de tendințele din domeniu, Famous Luxury Perfumes fiind în continua inovare și cercetare.

      La sarbatoarea Danei #5anidedanamakeup, pe langa un nou parfum primit din partea Fanous Luxury Perfumes, si anume Desire, am primit inca un cadou.....de fapt doua... si anume doua Vouchere de cate 100 ron, pe care vreau sa vi le ofer. Asa ca diseara va astept pe pagina de Facebook pentru inscrieri.

Conditii de inscriere:
-sa fiti abonate ale blogului prin GFC
-sa dati LIKE paginii mele de Facebook
-sa dati LIKE paginii Danei de Facebook
-sa dati LIKE paginii Famous Luxury Perfumes de Facebook.

Inscrierile le puteti face si aici si pe pagina de Facebook, cum va e mai comod.
Imi lasati in comentarii numele cu care sunteti abonate si numele cu care ati dat LIKE paginilor. Extragerile le voi face miercuri seara(04.05.2016) si va voi trimite codul Voucherului. Voucherele le puteti valorifica pana pe 15.05.2016






Etichete: , , , ,