Beauty News-LifeCare



Hello Beauties,


Astazi va povestesc cate ceva despre Life Care®
Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.


București, 14 aprilie 2016 – Primăvara este și a fost dintotdeauna sezonul prospețimii și al noilor începuturi, al voioșiei și al optimismului, al bucuriei de a fi întâmpinați în fiecare dimineață de razele blânde ale soarelui. Inspirat de natură să se reînnoiască, Life Care® lansează prima ediție din 2016 a catalogului de produse și oferte, cu noi soluții pentru o viață mai fericită și mai sănătoasă.
Când o femeie este  încrezătoare în frumusețea și în calitățile ei, se simte mai fericită, iar acest calm interior radiază în tot ceea ce face. În astfel de momente, un păr rezistent și strălucitor, alături de o piele hidratată și sănătoasă sunt atribute în plus care ne fac să strălucim în fața celorlalți și să căpătăm încrederea și puterea pentru a muta munții din loc. De aceea, Life Care® își îmbogățește gama Kräuter® cu noi produse de răsfăț și îngrijire pentru piele și păr.
În aceasta perioadă, pe fondul schimbărilor de vreme, se întâmplă adesea ca părul să se îngrașe mai repede decât de obicei, să-și piardă din strălucire sau să devină slăbit și, astfel, să descoperim că mai multe fire de păr rămân în perie după periere. De aceea, este nevoie o îngrijire specială, asigurată de șamponul fortifiant cu rozmarin BIO de la Kräuter®. Acesta valorifică proprietățile terapeutice ale rozmarinului, unul dintre cele mai darnice ingrediente din natură. Rozmarinul declanșează procesul de regenerare a firului de păr, stimulând totodată circulația sângelui la nivelul scalpului și contribuind astfel la fortifierea rădăcinilor și la vitalizarea firelor de păr. De aceea, șamponul poate inversa procesul căderii în exces a părului. În plus, uleiul esențial și extractul bio de rozmarin reglează producția de sebum la nivelul scalpului, prevenind astfel îngrășarea rapidă și contribuind la reducerea mătreții. Și, la fel de important, șamponul lasă o aromă plăcută pe păr și îi redă strălucirea pe care orice femeie și-o dorește.

Noutatea Life Care® pentru o piele sănătoasă și frumoasă este crema cu săruri minerale Kräuter®, un produs care conține 30% săruri minerale din Oceanul Atlantic. Aici, apa este curată, nepoluată și compusă din 96 de elemente active cu efect de remineralizare a pielii uscate. În plus, crema este îmbogățită cu extracte naturale de aloe vera, unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale și vitamine care îi asigură pielii nivelul optim de hidratare. Produsul contribuie și la fortificarea barierei naturale ale pielii, protejând-o astfel de factorii externi dăunători, de la vânt puternic la temperaturi extreme sau expunerea la chimicalele din mediul înconjurător.

Alege să-ți îngrijești pielea și părul cu soluțiile sănătoase, cu ingrediente bio, de la Life Care® și lasă-te purtată de magia primăverii!
Ce produse marca Life Care® ati folosit??
Va astept cu pareri, va pup si va doresc un weekend frumos.






Etichete: , , ,