The Skincare Tag



Hello Beauties,


      Acest TAG circula de ceva vreme prin blogosfera, si cum n-am mai onorat demult o astfel de provocare, am zis ca e timpul pentru asa ceva. Alexandra de la Makeupswan.net a fost cea care m-a provocat de data aceasta si ii multumesc. Aly draga mea am avut si multe raspunsuri asemanatoare.

Intrebari si Raspunsuri

1.Descrie în câteva cuvinte rutina ta de îngrijire a pielii.
     De ceva vreme, mai exact de cativa ani, ma supara o acnee care isi face de cap asa cum vrea. Nu o pot lega de absolut nimic, cand explodeaza pe fata mea, cand e super civilizata cu mine :))), nu mai stiu ce sa zic. Am folosit o buna perioada produse Ivatherm si problema mea s-a remediat remarcabil. Apoi am renuntat la ele si am introdus in rutina mea alte produse si problema a reaparut. Apoi dupa o perioada am apelat la Effaclar de la LaRoche Posay, gelul si crema, pe care inca le folosesc. Dar de ceva vreme in produsele mele favorite, care vor avea si o postare speciala, au intrat cateva produse SECOM.
     Dupa ce ma demachiez aplic spray-ul cu Acid Salicilic de la Secom. Dupa ce acesta intra in piele, aplic Crema de fata cu vitamina B12, pentru ten sensibil tot de la Secom. Hidrateaza foarte bine si imi place sa o aplic de obicei seara.




2.Ce tip de piele ai?

      Asa cum v-am scris si mai sus, am tenul mixt cu tendinta acneica, cu care ma lupt acum la batranete :))). Sunt intrigata pentru ca in adolescenta nu am avut niciun fel de problema.

3.Cel mai bun produs împotriva cosurilor?
      Am incercat cateva produse pana acum, Metrocream de la Ivatherm, Effaclar de la LaRoche Posay, dar sper ca acest Spray cu Acid salicilic sa fie o minune.



4.Șervețele demachiante – Da sau nu?
      Foarte rar le folosesc, nu sunt fan. Mi se pare ca nu imi curata tenul asa cum imi doresc, desi le-am dat multe sanse, multor tipuri de servetele.

5.Toner – da sau nu?

      Nu folosesc, cred ca pentru tenul meu o apa termala pe care o ador, e mai potrivita.

6.Produse high-end de îngrijire a pielii sau produse high-end de machiaj?
     Folosesc produse de toate categoriile, dar asta nu inseamna ca daca este high-end, trebuie sa fie si potrivit tenului meu. In general pentru tenul meu cu probleme, prefer dermatocosmeticele.

7.Care este cel mai neobisnuit produs de îngrijire al pielii pe care l-ai încercat?
        Am cumparat "chestia aceea" :))) neagra pentru curatarea  punctelor negre, dar inca nu am folosit-o.

8.Ești într-o farmacie și cumperi un singur produs – Ce este? 

       Gelul de curatare Effaclar- LaRoche Posay.



9. Spune-ne sfatul tau de top pentru îngrijirea pielii. 

      Demachierea este mama unui ten frumos. Si mai nou am descoperit Serum-urile, care sunt un produs foarte important in ingrijirea si mentinerea unui ten frumos.



  
      Nu nominalizez pe nimeni, Tag-ul circula demult si il stiti, cine doreste va rog sa il preluati, citesc cu drag astfel de postari.
     Va pup, va multumesc pentru vizita si va citesc cu drag impresiile.





Etichete: , , , , , ,