Review-ul de Luni #13- Produse de Ingrijire a Tenului SECOM



Hello Beauties,


     Astazi povestim despre Fito-dermatocosmetice Life-Flo de la Secom. In  urma cu o luna am participat la WorkShop-ul  Ingrijirea tenului cu uleiuri, organizat de FMWG&Secom, unde pret de cateva ore, am povestit despre ingrijirea tenului cu uleiuri, demachiere, despre probleme specifice ale tenului fiecareai dintre noi.
    La cateva zile am avut o mare surpriza, fetele de la Secom , m-au contactat si mi-au trimis o cutie cu tot felul de bunatati, care sa ma ajute in ingrijirea tenului.
    Le-am pus la treaba si astazi va spun cate ceva despre o parte din ele. Sursa tuturor datele despre produse sunt date oficiale ale site-ului.





ARGAN PURE SPECIAL OIL 118ml



Ser de argan, cu efect nutritiv si antiaging pentru par si piele.
 Avantaje:


 Descriere:








Utilizare:
Pentru îngrijirea parului se aplica pe scalp si pe varfuri. Se poate aplica pe parul umed sau uscat si se lasa sa actioneze aproximativ o ora. Este necesara clatirea si samponarea din abundenta la finalul tratamentului. Ca masca de par poate fi utilizat o data pe saptamana.
Ca ser pentru ten si corp se aplica pe pielea curata si uscata si se maseaza pana la absorbtia completa. Este recomandat pentru zona delicata a ochilor, de aceea se poate aplica o cantitate suplimentara pentru hidratarea optima a acestei zone.
Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea imediat dupa dus, cand capacitatea de absorbtie a pielii este maxima.
Pe unghii si cuticule se aplica o cantitate moderata dupa ce zonele au fost curatate si uscate în prealabil.
Se poate utiliza ca atare sau împreuna cu alte uleiuri, unturi sau pudre de argila, pentru obtinerea formulelor personalizate de îngrijire si înfrumusetare: creme, masti, lotiuni, uleiuri de corp sau de masaj.
Cum l-am folosit eu:
L-am folosit pentru hidratarea tenului, este un ulei pretios, este foarte spornic, se folosesc doar cateva picaturi pe o discheta demachianta, apoi aplicati pe ten. Eu evident l-am folosit si pentru cuticule, este minunat. Dar are o multime de alte intrebuintari, dupa cum vedeti in descriere.

SALICYLIC ACID 2% ROLL ON / SPRAY

7ml / 237 ml

Formula cu proprietati purificatoare, pe baza de acid salicilic.
Avantaje:


Descriere:



VITAMIN B-12 CREAM

113g

Crema cu efect calmant si regenerator, pentru pielea sensibila.
Avantaje:


Descriere:
Vitamin B-12 Cream are o formula special conceputa pentru acoperirea nevoilor tenului sensibil. Ingredientele sale ajuta la calmarea si la catifelarea pielii, mentin structura normala a epidermei si reduc deshidratarea acesteia. Vitamin B-12 Cream sustine procesul de regenerare pentru restabilirea arhitecturii normale a pielii si redobandirea echilibrului cutanat prin înlocuirea straturilor superficiale afectate cu un strat nou, sanatos.
Ingrediente active: vitamina B-12, sangele dragonului, gel de aloe vera, ulei de avocado.


Compozitie:
Per 1 flacon
(apa purificata)
(gel de Aloe vera)
(ulei de Avocado)
(0.5) %




(vitamina E)
(vitamina B12)
(Sangele dragonului)
compusi fenolici (catechina, epicatechina, derivati ai acidului cinamic), antrachinone (barbaloina), acizi grasi, fitosteroli, triterpene, carotenoizi, minerale, vitamine, aminoacizi esentiali si non-esentiali,polizaharide


Utilizare:
Se aplica pe tenul curat si uscat de 2 ori/zi, dimineata si seara. Pentru rezultate optime se recomanda utilizarea pe o perioada de minimum 8 saptamani consecutive.
Continutul de vitamina B12 confera o tenta roz produsului, dar acesta nu pigmenteaza pielea sau hainele. Poate contine urme de vitamina D. Cremele Life-flo® contin ingrediente naturale. Pe parcursul depozitarii este posibil sa apara modificari ale omogenitatii acestora, fara afectarea profilului de siguranta sau a eficientei produsului.
Cum am folosit-o eu:
Am aplicat-o in general seara, fiind o crema grasa, dar si in diminetile cand nu plecam de acasa foarte devreme si nu eram nevoita sa astept sa intre in piele foarte bine pentru a continua cu un machiaj. Este intr-adevar conceputa pentru tenul sensibil. La aplicare pielea se pigmenteaza putin in roz, datorita vitaminei B12, dar pe masura ce se absoarbe in piele, totul revine la normal. Pur si simplu o iubesc.

      Mai jos va las un colaj cu evolutia pielii(a acneei mele), pe parcursul unei luni, in timp ce am folosit produsele Secom.



      Va recomand din tot sufletul aceste produse, poate pretul lor o sa vi se para maricel, dar pentru ingrijirea tenului nostru, Mai ales pentru cele care va confruntati cu probleme ca ale mele,  nu trebuie sa ni se para scumpe. Trebuie sa aveti in vedere ca un flacon de crema este destul de mare, eu il folosesc de o luna si inca mai este destul de mult in el.
    Am vazut ca multe dintre voi le-ati folosit asa ca sunt tare curioasa daca imi impartasiti pererile despre aceste produse.
    Va pup si va doresc o saptamana cu soare si cu reusite. Va astept cu drag impresiile.































Etichete: , , , , , , ,