Review-ul de Luni #12 - Herbalife Skin



Hello Beauties,

      In urma cu mai bine de o luna, in cadrul evenimentului Beauty Swap by BeautyBarometer, am primit din partea Herbalife, Lotiunea de curatare a tenului pe baza de Aloe Vera cu efect de calmare


De astazi in teste #herbalife #skincare #ingrijireten #beautyblogger #beauty
A photo posted by Oana beauty blogger 👩 💅 💄 👗 👜 (@unghiutze_colorate_happy_nails) on


DESCRIEREA PRODUCATORULUI : Se foloseste pentru curatarea tenului uscat spre normal - pasul 1: Curatare sau demachiere.

Beneficii Principale 
• Lotiune de curatare pe baza de Aloe Vera. Perfecta pentru tenul normal spre uscat cu pielea lipsita de stralucire, cu portiuni uscate excesiv si riduri fine.
• Spuma catifelata si fina, care inlatura usor impuritatile si urmele de machiaj, indeparteaza delicat si fara a irita tenul excesul de sebum si murdaria.
• Ingrediente de curatare obtinute din nuca de cocos care nu irita si nu sunt agresive cu pielea 
• Aloe Vera renumita pentru proprietatile sale de calmare si intinerire a pielii catifeleaza si hidrateaza tenul.
• Contine Vitamina B3 care intra in componenta numeroaselor enzime responsabile pentru mentinerea tineretii si frumusetii pielii.
• Contine Vitaminele C, E (tocopheryl Acetate) cu proprietati antioxidante, extract de flori de Musetel (Camomilla Recutita), extract de frunze de Rozmarin (Rozmarinus Officinalis) - neutralizeaza efectele nocive ale radicalior liberi care pot dauna colagenului si pot favoriza deshidratarea si uscarea pielii, precum si aparitia liniilor fine si ridurilor. 
• Cu un parfum proaspat cu arome captivante de la o casa de parfumuri de top. Note de varf proaspete si puternice de mandarina si citrice, note delicate de Aloe vera, note de baza fructate si lemnoase. 
• Fara sulfati. Fara parabeni adaugati. Testat dermatologic. 

Mod de utilizare 
Masati usor pe pielea umeda, cu miscari circulare. Clatiti cu apa calda, uscati, tamponand usor. Aplicati apoi Lotiunea tonica, apoi Serum si Crema hidratanta. A se folosi dimineata si seara. 

Cantitate: Tub de 150 ml
Fabricat in: SUA



 PAREREA MEA:

Este un demachiant foarte bun, il folosesc de vreo trei saptamani si nu am consumat jumatate de tub (150 ml). Este foarte spornic, aveti nevoie de o cantitate foarte mica pentru curatare. La aplicare, in contact cu apa,  face o spuma abundenta care curata tenul si machiajul in profunzime. Eu l-am folosit si dimineata si seara, tenul ramane curat si luminos dupa utilizare. Are un parfum placut, catifeleaza si hidrateaza pielea.



      Este un produs pe care il veti indragi de la prima utilizare. Vi-l recomand cu drag.
      Daca l-ati folosit deja va astept cu impresii, daca nu poate va tenteaza si doriti sa-l incercati.
      Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.



Etichete: , , , , , , , ,