Review-ul de LUNI #11 - Rujuri Golden Rose




Hello Beauties,


      Fete dragi, astazi vorbim despre rujuri si lipliner. De curand am primit cateva produse noi si nu numai de la Golden Rose, si astazi va arat un Gloss un Ruj si un Lipliner.






Ruj de buze lichid LONGSTAY MATTE. Formula rezistenta la transfer cu            finisaj  mat este imbogatitata cu Vitamina E si Ulei de avocado pentru ca         buzele sa ramana moi si suple fara senzatia de uscare. Este un ruj cremos cu   textura usoara, cu o mare putere de acoperire si rezistenta indelungata, 
non-transferabil.
Acopera usor datorita aplicatorului flexibil si asigura o culoare intensa fara a fi lipicios. Dupa aplicare, tineti cateva minute buzele departate pentru o
definire perfecta. Se indeparteaza usor cu Demachiantul bifazic Golden Rose. 



      Eu am ales un roz prafuit nuanta #03, e culoare superba. La mine a  rezistat destul de bine cateva ore, intr-adevar este rezistent la transfer, va aratam intr-o dimineata pe Insta ca nu raman urme pe cana de cafea. Exact asa cum este descris de producator, are o textura mata, matasoasa si o rezistenta indelungata. De pe mana am incercat sa-l sterg cu un burete cu detergent de vase si nu s-a curatat. Il puteti sterge cu demachiant sau apa micelara.
     Il gasiti in 12 variante de culoare la pretul de 30 Ron.

Testăm rezistenta. Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof by #goldenrose #lipstick #lipgloss #matte #makeup #beauty #beautyblogger
A photo posted by Oana beauty blogger πŸ‘© πŸ’… πŸ’„ πŸ‘— πŸ‘œ (@unghiutze_colorate_happy_nails) on






Un ruj minunat, GOLDEN ROSE LIPSTICK, care ofera o buna acoperire intreaga zi, iar substantele hidratante pe care le contine iti vor face buzele moi, fine in culori briliante si stralucitoare.


      Rujul l-am ales din culorile noi aparute in nuanta #143, o nuanta Nude, foarte purtabila, are o textura fina , cremoasa si hidratanta. Imi place foarte mult. Il gasiti intr-o gama larga de culori, noutati fiind nuantele cuprinse intre 135-165, la pretul de 15 Ron.





Cu o formula speciala de inalta calitate, creioanele de buze DREAM LIPS LIPLINER sunt disponibile intr-o variata gama de culori bogate si la moda, avand o textura fina, usor aplicabila .





       Creionul este nuanta #511, eu il aplic pe toata suprafata buzelor, astfel rujul capata o rezistenta mai indelungata. Se aplica foarte usor, este moale cu o textura fina. Il gasiti intr-o gama de 27 de culori, la pretul de 10 Ron.
      Pe toate le gasiti pe Cosmania.ro. Dati LIKE paginii Golden Rose si Cosmania, pentru a fi la curent cu toate noutatile.
      Vi le recomand cu drag pe toate, mai ales Gloss-ul daca sunteti iubitoare de rujuri matte, care sunt in mare trend acum.
      Va pup, va astept cu drag parerile despre alegerile mele si va doresc o saptamana frumoasa.


Etichete: , , , , , , , ,