Review-ul de Luni #6 - Creion corector Melkior



Hello Beauties,


      Astazi la rubrica review-ul de luni, vreau sa va povestesc despre ajutorul meu de nadejde in crearea unei manichiuri frumoase.


      Nu cred ca v-am spus pana acum despre creioanele corectoare pe care le folosesc....si nu sunt putine :)))). De-a lungul timpului am incercat de la diferite firme si pe rand mi-au placut toate, unele mai ieftine altele mai scumpe. Folosesc mai multe tipuri, si pentru indepartarea cuticulelor, si cu ulei si corectoare de oja.




     Dar de cateva luni am descoperit creionul corector de la Melkior, care este BEST EVER, dintre toate cele folosite de mine pana acum.
     Stiu ca multe dintre voi folositi pensula pentru curatarea surplusului de oje, si eu o mai folosesc uneori, dar m-am obisnuit cu aceste creioane si am devenit addicted :))).
     

Descrierea producatorului:
Inlatura surplusul de oja de pe cuticule si de pe marginea unghiei. 
Contine 3 rezerve.
Trasati apasand cu varful creionului peste zona murdarita cu oja.



Parerea mea:
Eu il folosesc si imediat dupa manichiura, atunci cand oja inca nu este uscata, si se poate curata foarte usor, dar si a doua zi, cand oja este uscata, daca mi se pare ca mai trebuie facuta o mica corectie. Nu usuca deloc cuticulele, contine ulei de migdale si ulei de argan, are un parfum placut de Blackberry si NU contine acetona.



      Sper sa va fie de folos parerea mea desre acest produs, il gasiti pe Melkior.ro la pretul de 29,90 lei.
      Voi folositi astfel de creioane, va plac? Va pup, va doresc o saptamana frumoasa si va astept cu pareri.





Etichete: , , , , , , , , ,