Noutati MELKIOR


Hello Beauties,
      Din nou Melkior ne incanta cu cateva noutati. Va las mai jos detalii despre toate. Eu la urmatoarea comanda o sa adaug produsele pentru unghii evident.

Apa emolienta inmoaie cuticulele
Apa emolienta Melkior inmoaie si pregateste cuticulele pentru a fi inlaturate cu usurinta. Se bazeaza pe o formula imbogatita cu vitamina A, E si F. Se aplica produsul pe conturul cuticulelor si se maseaza prin miscari circulare pana ce produsul se absoarbe complet, apoi impingeti cuticulele.
Pret 24,90 lei


Diluant pentru lac de unghii
Noul Diluant pentru lac de unghii de la Melkior este special creat pentru a regla consistenta lacului de unghii, prelungind durata de utilizare. Cum se foloseste? Se adauga cateva picaturi de diluant in lacul de unghii si se agita bine. Se asteapta 20 de minute inainte de a aplica lacul de unghii.

Pret 24,90 lei


Creion contur de buze in tonuri noi!

Iata 2 produse foarte bune pentru a infrumuseta forma buzelor si pentru a mari rezistenta rujului!
Melkior a lansat doua nuante noi de Creion contur de buze: Brown si Rose Nude.
Prezinta acoperire excelenta si asigura o conturare precisa. Sunt rezistente la apa si rezista mai mult de 4 ore. Au o compatibilitate excelenta cu pielea si nu se intinde. Se bazeaza pe o formula cu ceara, cu un continut mare de pigment. De asemenea, contin vitamina E (antioxidant natural) si ingredienti naturali de protectie.
Lipliner Pencil Melkior poate fi aplicat direct pe buze, redesenandu-le sau conturand forma naturala a buzelor. Poate fi aplicat pe mana si cu ajutorul unei pensule pentru buze pentru a obtine un efect mai difuz. Rujul si conturul nu trebuie sa fie in acelasi ton.

Pret 19.90 lei


Creion de ochi Khol in 2 nuante noi!

Iata un produs indispensabil machiajului, mereu in tendinte, care evidentiaza ochii!
Melkior a lansat doua nuante noi de Creion de ochi khol: Shiny Brown si Purple. Prezinta acoperire uniforma, au mina moale, textura foarte buna si pigmentata, culori intense si sunt rezistente la transfer. Se estompeaza usor, fara pete.
Eyeliner & khol pencil Melkior se poate aplica direct pe pleoapa superioara, inferioara si pe mucoasa ochilor. Se poate aplica pe mana si cu ajutorul unei pensule se va aplica pe pleoape in functie de efectul dorit. Pentru a obtine o textura mai moale si mai rezistenta, se incalzeste mina creionului bine ascutit la flacara unei brichete.

Pret 19.90 lei

Pe toate le gasiti pe www.melkior.ro, si in plus aveti transport gratuit in luna Februarie. Ce va tenteaza?
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.


Etichete: , , , , , ,