Cum a fost la Workshop-ul FMWG&Secom Skincare: Ingrijirea tenului cu uleiuri



Hello Beauties,


      Astazi vreau sa va povestesc despre Workshop-ul la care am participat Sambata trecuta, organizat de FMWG&Secom Skincare, la Jasmine Tea & Art Gallery.
      Mona impreuna cu Flori si Cristina, fetele de Secom, ne-au asteptat in ceainarie dimineata la ora 11 cu ceai, cafea, un goodiebag in care se afla pretiosul Ulei de Argan si toate bunatatile Secom frumos aranjate, pregatite pentru testat.









      Seminarul a cuprins 3 parti :

* Demachierea cu uleiuri;
* Ingrijirea tenului cu uleiuri; ce tipuri de uleiuri sa alegem; caror tipuri de ten se potrivesc + informatii suplimentare;
* Prepararea mastilor acasa cu uleiuri si ingrediente la indemana oricui pentru rezolvarea problemelor tenului.


      Secom® are in portofoliul sau fito-dermatocosmeticele Life-flo®, o gama complexa de produse de ingrijire si infrumusetare adresate tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor care necesita tratamente dermatologice. Fito-dermatocosmeticele Life-flo® sunt importate din Statele Unite si includ creme de fata, lotiuni pentru corp, produse pentru ingrijirea tenului si pielii cu nevoi special, pudre de argila pure, unturi de corp organice si, nu in ultimul rand, uleiurile cosmetice.

      Pe parcursul prezentarii, fetele ne-au ascultat problemele fiecareia, ne-au dat sa testam produsele, au facut masti, a fost o atmosfera tare placuta. Ne-au recomandat produsele potrivite tipului nostru de ten si problemelor cu care ne confruntam.








                              Am avut si o tombola, norocoasa a fost Luiza.







      Surpriza a fost si mai mare in cursul acestei saptamani, cand am primit un colet plin de surprize de la Secom Romania, exact cu produsele despre care am discutat la seminar si care mi-au fost recomandate pentru tenul meu acneic.

    

     
     Multumesc inca odata Mona si Secom, produsele deja au fost puse la treaba si cat de curand revin cu pareri pe blog. Nu uitati sa dati LIKE paginii FMWG si Secom Romania, pentru a fi la curent cu toate noutatile. Mona si Alina s-au ocupat de fotografii.
     Va pup si va astept cu pareri despre eveniment.





Etichete: , , , , , , , , ,