Reviewul de Luni #4- Starskin Foaming Peeling Perfection Puff & Unboxing Beauty Box Douglas




Hello Beauties, 

      Inca nu am apucat sa va arat,continutul cutiutei -Beauty Box de la Douglas din luna Decembrie. Dar am asteptat ceva timp sa folosesc unul din produsele gasite in cutiuta si sa va pot spune mai multe despre el.




Cutiuta contine 2 produse full size4 miniuri si vouchere valorice.
Produsele full size sunt Starskin Foaming Peeling Perfection Puff si un ruj Douglas in nuanta nr 6 "Dangereusement Vôtre". 






Produsele mini sunt Lancome Visionnaire Advanced Skin Corrector 7 ml, un body yougurt Stenderes 50 ml, masca de par Macadamia 15 ml si un mini parfum Lancome "La vie est belle" 4 ml. 




Box of Beauty

Douglas Make-up Ruj 2 gr
Starskin Burete exfoliant 16 gr
Miniaturi: Lancome La Vie EDP 4 ml
Visionnaire Serum 7 ml
Stenders Cremă corp 50 ml
Macadamia Mască îngrijire păr 15 ml
                                                                                                         sursa

      Am tot citit depre produsele Starskin pe alte bloguri si eram curioasa de multa vreme sa le incerc.  Asa ca astazi impartasesc cu voi exprerienta mea cu acest produs.







    Descrierea producatorului: este un program patentat, de auto-peeling, prin care se elimina celulele moarte ale pielii, tenul ramand radiant dupa utilizare. Este usor de utilizat, acasa, dar cu rezultate profesionale. Reduce porii si aparitia ridurilor. Este reutilizabil de 3 ori.

     Parerea mea: asa cum scrie in instructiuni, dupa ce desfaceti pliculetul  in care se afla si discheta trebuie sa puneti putina apa. Eu nu am pus pentru ca mi s-a parut ca este destul continut. Am scos discheta si am umezit-o pe ea putin, apoi am trecut la curatirea fetei. Suprafata dischetei este destul de rugoasa, desi nu pare, si curata cu spuma din pliculet foarte bine fata. Dupa ce am curatat cateva minute am clatit buretelul-discheta, am pus-o in plic inapoi si l-am sigilat. Mi-am clatit si eu fata cu apa calduta, iar tenul a ramas proaspat si luminos. Apoi am aplicat o crema hidratanta. Este super-bun vi-l recomand cu drag. Eu o sa-l recumpar.

     A mai folosit cineva acest produs? Va pup si va astept cu impresii. Va doresc o saptamana calduroasa.



Etichete: , , , , ,