ELIZABETH ARDEN WORKSHOP BY BEAUTYBAROMETER



Hello Beauties,


      Ana-Maria Tatucu de la BeautyBarometer, a deschis seria evenimentelor de Beauty din acest an, cu un eveniment tare frumos si interesant. Luni intr-o seara geroasa de iarna, dar intr-o atmosfera calda si primitoare a salonului Beauty Studio 190, Ani ne-a convocat la ora 18,  pentru a ne introduce pentru cateva ore in lumea fascinanta a Doamnei Elizabeth Arden.



     Cele cateva doamne prezente la eveniment, unite de pasiunea pentru beauty, ne-am asezat cuminti pe fotoliile colorate si Ana-Maria a inceput prezentarea cosmeticelor, si ne-a dezvaluit ritualul ei de demachiere si ingrijire a tenului.




 Sursa: Stephanine 

Sursa: Stephanine
     Elizabeth Arden, nascuta Florence Nightingale Graham, in Ontario Canada in 1884, a studiat initial Asistenta Medicala si apoi si-a dezvoltat pasiunea pentru cosmetice. In 1916 a deschis primul salon de frumusete pe celebrul Fifth Avenue sub motto-ul-“To be beautiful is the birthright of every woman.” 
Apoi marca se extinde pe plan international sub logo-ul Red Doors. In semn de recunostinta pentru contributia in industria cosmeticii a fost decorata in anul 1962 de catre Guvernul francez cu "Legiunea de Onoare".
    Pe parcursul prezentarii am tot incercat si testat si noi cosmeticele din mai multe game, Ceramide, Prevage , Visible Difference , Skin Illuminating , Eight Hour , Superstartaflate frumos pe masuta de prezentare.




 Sursa: Stephanine
Sursa: Stephanine

      Si asta nu e tot...la plecare Ana-Maria impreuna cu Elizabeth Arden, ne-au pregatit si cate un goodie-bag in care ne-au oferit un produs nou lansat Superstart-Skin Renewal Booster un serum intensiv reparator care activeaza procesul natural de protectie si regenerare a pielii si care imbunatateste actiunea altor produse de ingrijire.  Formula sa se bazeaza pe extracte din plante naturale si probiotice si este recomandat si pentru piele sensibila. Are o textura usoara, de gel, nu lasa urme lipicioase si se recomanda aplicarea lui inainte de orice crema. Are un ambalaj luxury-futurist cu sistem  on-off, ce faciliteaza dozarea si folosirea lui.


Sursa: Stephanine
     Acest produs este varianta full-size si am mai primit in varianta travel-size, faimoasa crema Eight Hour Cream-este de fapt un tratament intensiv multifunctional. Este un Must Have- aceasta crema nu trebuie sa va lipseasca din trusa de cosmetice.



Sursa: Stephanine
    Multumim pentru seara minunata, Ani, Elizabeth Arden si gazdelor de la Beauty Studio 190.
    Va pup si va astept cu impresii.


 photo credit:Stella

photo credit:Stella


Etichete: , , , , , , , , ,