Unboxing-Beauty Kit Marie Claire


Hello Beauties,

      
      De curand am intrat in posesia Beauty Kit-ul editie limitata 
nou lansat de Marie Claire. Au inceput sa-mi placa tare mult cutiutele astea. Am mai avut primita cadou o cutiuta Pick'n Dazzle si doua Douglas. Pe cea de-a doua Douglas o s-o vedeti curand intr-o postare asemanatoare.
     Cutiuta a venit acasa prin curier, fara taxe suplimentare la pretul de 59 de lei, iar din pacate pentru cine nu a achizitionat-o inca stocul este deja epuizat.
     Sa vedem ce bunatati am gasit.

3 ediții Marie Claire

Beauty Kit include 3 ediții Marie Claire - una împreună cu cutia și altele două pe măsura apariției.




Balsam de buze Colorburst Matte Balm, Revlon, 2.7 g

Cu un complex triplu de unt de shea, mango și nucă de cocos, balsamul are o formulă hidratantă ce oferă confort și culoare și se poate aplica în mai multe straturi.


Cremă de Mâini cu Unt de Shea de la L’Occitane en Provence, 30 ml

Cu o concentrație de 20% unt de shea, această cremă vindecă, protejează și hrănește pielea crăpată și uscată a mâinilor, fiind un produs apreciat la nivel internațional.


Mascara 5-în-1 The ONE WonderLash, Oriflame, 8 ml

Această mascara este un dar neprețuit pentru genele tale atunci când îți dorești totul. Un produs multifuncțional, The ONE WonderLash Mascara oferă genelor volum, alungire, curbare, îngrijire și definire.


Paletă de farduri All About Nudes Eyeshadow, Essence, 9.5 g

Subliniază-ți privirea cu ajutorul paletei de farduri de pleoape Essence All About Nudes! Această paletă conține opt nuanțe trendy, complementare, pe care le poți mixa în orice mod dorești.


Cremă Anti-Aging Magnificence de la Lierac, 3 x 2 ml

Crema Magnificence luptă împotriva semnelor de îmbătrânire, redă instantaneu luminozitatea pielii și hrănește în profunzime.


Cremă Celulară Anti-Aging de la Skincode Exclusive, 3 x 2 ml

Formula acestei creme conține complexul de revitalizare celulară ACR-G2 (vitamine, minerale, aminoacizi și aloe vera) și e îmbogățită cu Dermaxyl.


Tratament pentru păr Revitaluxe, Joico, 50 ml

Acest tratament hidratează și întărește simultan părul într-un mod rapid, eficient și de lungă durată. Rezultatele cumulate protejează părul pentru a nu se deteriora pe viitor.


Fard de obraz Hi-Tech Blush 46, Peach Rose, Deborah, 4 g

Are textură ușoară, iar culoarea se păstrează intactă pe toată durata zilei. Este perfect când îți dorești obraji sculptați și bine definiți.


Clarins Mission Perfection Sérum, 3 ml

Acest serum pentru corectarea petelor brune conferă luminozitate, uniformizează și menține aspectul natural al tenului. Are o textură delicată, catifelată, și un parfum discret.


Apă de toaletă Paco Rabanne Invictus, 1.5 ml

Un parfum masculin lemnos, cu note acvatice, Invictus e creat pentru învingători. Este perfect pentru sărbători!

sau

Apă de parfum Carolina Herrera 212 VIP ROSÉ, 1.5 ml

O aromă feminină și fresh care te duce cu gândul la seducție, emoție și sărbătoare. Notele sale te vor cuceri imediat: șampanie rosé, flori de piersic, dar și note lemnoase.






Concept


      Voi ati apucat sa o cumparati? V-au placut produsele din acest Beauty box? Va pup, va doresc o duminica frumoasa si va astept cu pareri.


Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,